EjendomsWatch

Mennesker

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Hun er årets leder

Ledernes Hovedorganisation tildeler Sheela Søgaard, adm. direktør for arkitektvirksomheden Bjarke Ingels Group, hæderspris.

Glad initiativtager: Ejendomsbranchen bakker op om ny indsamling

Med tidligere Cobblestone-chef Ali Simiab i front samler Ejendomsindsamlingen penge ind til opførelsen af skoler i flygtningslejre. Indsamlingen, som ifølge initiativtageren vil slå rekord i år, har bl.a. ejendomsselskabet Copenhagen Capital på listen over bidragsydere.

Knas i samarbejdet ligger bag fyring af AAB-direktør gennem 15 år

Lukkethed og mystik omgærder fyringen af den mangeårige direktør i Danmarks største almene boligforening. Men ifølge EjendomsWatchs oplysninger handler afskedigelsen blandt andet om en egenrådig bestyrelsesformand. ”Der bliver vel afskediget direktører hver evigt eneste dag,” siger han.

Briefing uge 46: Med- og modvind over landegrænser

Selvom afstanden mellem købere og sælgere vokser på ejendomsmarkedet, formåede en række større og mindre aktører alligevel at få aftaler i hus i den forgangne uge, hvor især svenskerne gjorde sig bemærket. Ugens overflyving er klar.

Navnespalten | Kort nyt om mennesker

Nye ansigter hos KFI, Lundbeckfonden og KAB er blandt navnene i EjendomsWatch Menneskers faste spalte om bl.a. jobskift, udnævnelser og jubilæer.

Skifter til Thylander: "Et hus med en vinderkultur"

ET NYT KAPITEL: Efter knap fem år hos den tyske kapitalforvalter Patrizia, er 61-årige Lars Holm 1. oktober begyndt hos ejendomsudvikleren Thylander. Her skal han strukturere samarbejdet særligt med det institutionelle investorsegment, siger han i EjendomsWatch Menneskers nye format, Et Nyt Kapitel.

Navnespalten | Kort nyt om mennesker

Nye ansigter hos Thylander, MT Højgaard, Alecta og Focus Advokater er blandt navnene i EjendomsWatch Menneskers faste spalte om bl.a. jobskift, udnævnelser og jubilæer.

Jurist var mere til kreativt byggeri

Han ville gerne være advokat, men satte sit første hus i stand som 19-årig. Nu kalder han sig byudvikler og har en stor finger med i udviklingen af Aarhus Havn.

1 - 25 af 56

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier