EjendomsWatch

Pengejagt skal realisere udbygning af Aarhus-vartegn

Finansieringen til en 300 mio. kr. dyr tilbygning på kunstmuseet Aros skal være fundet inden for seks måneder, siger direktør Erlend G. Høyersten, der nu uddyber det endelige design. Værket skal stå færdigt i 2021.

Foto: PR: Schmidt Hammer Lassen

Der gik kun en uge, fra Erlend G. Høyersten i 2014 tiltrådte som direktør for det aarhusianske kunstmuseum Aros, til han fremlagde en ambitiøs plan for museets fremtid. Museets gæster skulle engageres igennem Aros Public, byen skulle involveres med triennalen The Garden, og museets eksisterende bygning skulle med tiden aflastes med det ambitiøse projekt "The Next Level". De to første punkter er ført ud i livet. Nu er tiden nået til det sidste projekt, og til det har han allieret sig med den amerikanske kunstner James Turrell.

Offentligheden har siden 2014 kendt til planerne om tilbygningen. Siden er der foretaget geotekniske undersøgelser og beslutninger i byrådet, og nu er den endelige plan for det ambitiøse projekt til 300 mio. kr. klar til at blive uddybet af museumsdirektøren.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier