EjendomsWatch

Silvan ekspanderer efter ejerskifte

Med nye tyske ejere i ryggen vil byggemarkedskæden åbne 10 nye butikker i Danmark. Samtidig tilpasses konceptet, så Silvan fremover bliver mere byggemarked og mindre boligtilbehør.

Freddy Lauridsen, adm. direktør i Silvan. | Foto: PR

Den tyske kapitalfond Aurelius Group, der overtog Silvan denne sommer, planlægger at udvide kæden med 10 nye butikker inden for de næste par år, skriver Berlingske Business. Her peger pilen primært på de større byer i Jylland og på Sjælland.

Det danske marked er kendetegnet af overkapacitet og hård konkurrence, men Freddy Lauridsen, adm. direktør i Silvan, mener, at der er plads til flere butikker.

"Der er nogle steder nok en overkapacitet, som der er i mange dele af den danske detailsektor, men vi er sikre på, at de fysiske butikker har en stor betydning inden for lige præcis byggevarer, fordi der er mange produkter, der kræver rådgivning, og kunderne vil gerne se og røre, inden de køber dem," siger Freddy Lauridsen til Berlingske Business.

Sammen med de nye ejere arbejder Silvan også på at stramme konceptet op, som gennem flere år er blevet blødere med mere boligtilbehør på hylderne. Freddy Lauridsen vil dog ikke komme med konkrete eksempler, før han har talt med kædens leverandører.

Silvan-topchef venter ekspansion med ny ejer

Dansk byggekoncern sættes til salg af britiske ejere

Presset ejer vil sælge Silvan-kæden

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier