EjendomsWatch

EjendomsWatch får nyt søstermedie

Watch Medier udvider med et nyt, engelsksproget medie om kapitalforvaltning, der skal udkomme ugentligt i regi af FinansWatch. Det sker som et led i mediehusets vækststrategi, siger direktør.

Anders Heering, adm. direktør og ansvarshavende chefredaktør, Watch Medier. | Foto: PR

Det niende nichemedie i Watch Medier ser dagens lys, når AMWatch — Asset Management Watch — i dag går i luften. Mediet bliver et søstermedie til EjendomsWatch og FinansWatch og får ligesom FinansWatch David Bentow som redaktør.

Knopskydningen har været undervejs siden foråret, oplyser Anders Heering, adm. direktør og ansv. chefredaktør for Watch Medier, i en meddelelse.

"Kapitalforvaltningsområdet er et særligt område inden for den finansielle sektor, som vi længe har ønsket at give større opmærksomhed. Derfor har vi siden februar testet et ugentligt nyhedsbrev om området i regi af FinansWatch. På baggrund af den positive respons lancerer vi nu AMWatch, der skal give området den opmærksomhed, som det fortjener," siger Anders Heering om nyskabelsen.

Holdet bag AMWatch tæller foruden redaktør David Bentow to fast tilknyttede journalister. Udgivelsesfrekvensen bliver ugentlig og målgruppen ansatte eller interessenter inden for kapitalforvaltning i Norden.

"Nyhedsbrevet er på engelsk, fordi målgruppen rækker ud over landets grænser. Der er folk i hele verden, der interesserer sig for nordisk kapitalforvaltning, og dem vil vi gerne give muligheden for at læse med," siger Anders Heering.

Selvstændigt indhold 

AMWatch er det tredje medie, der udkommer på engelsk under Watch Medier, som MediaWatch og EjendomsWatch også er en del af. Også EnergiWatch og ShippingWatch udkommer med et engelskproget nyhedsbrev. Her er der dog tale om artikler oversat fra dansk, mens AMWatch vil få selvstændigt engelsksproget indhold.

Lanceringen er en del af Watch Mediers vækstplan, forklarer direktøren.

"Vi vil gerne vokse yderligere. Det kan ske ved at lancere nye nichemedier i nye brancher, men kan også ske ved at udvide målgruppen inden for eksisterende nicher, som f.eks. den finansielle sektor, hvor vi i forvejen har en stærk position," forklarer Anders Heering.

Minister sender ITWatch i luften

EjendomsWatch får nyt søstermedie

FinansWatch opruster med nyhedsbrev om asset management

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier