EjendomsWatch

Dansk husbygger får ny børsnoteret ejer

Producent af midlertidige boliger og kontorer er solgt til koncern med en samlet omsætning på over 5 mia. kr.

Foto: PR

Den danske producent af pavilloner, Just Pavillon i Bjæverskov, med en omsætning i 2016 på 27 mio. kr., overtages af den finskejede konkurrent Cramo, der i forvejen gør sig i udlejningsmateriel og modulbyggeri.

"Just Pavillon har en stærk profitabel vækst og bidrager til, at vi kan finde en større markedsandel i tillæg til vores eksisterende organiske vækst," siger Leif Gustafsson, koncernchef i Cramo, i en meddelelse til Nasdaq Helsinki, hvor selskabet er børsnoteret.

Midlertidige boliger i form af pavilloner eller containere er noget af det, der kan forventes at vinde frem i forbindelse med, at Folketinget har vedtaget en ny udgave af planloven.

Cramo oplyser at have en samlet omsætning på 712 mio. euro (ca. 5,3 mia. kr.) fordelt på 15 lande og 2600 ansatte.

Ejendomsforeningen advarer mod permanente containerboliger

Københavns Kommune vil muliggøre byggeri af 800 midlertidige studieboliger

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier