EjendomsWatch

20 byer i Europa er dyrere end København

London er som den dyreste europæiske by at købe fast ejendom over tre gange så dyr som København, viser nye tal.

Foto: PR

København er nr. 21 på listen over de dyreste byer i Europa, når det gælder om at købe fast ejendom i bymidten. Det viser en ny opgørelse fra konsulentfirmaet Carsten Mai & Co., der baserer sig på udtræk fra den europæiske statistikdatabase Numbeo. Priserne er opgjort i marts-april 2017.

"Den dyreste by i Europa at købe fast ejendom i er London. Her koster en kvm i selve byen 125.000 kr. På andenpladsen følger Zürich i Schweiz. Her er kvadratmeterprisen 97.000 kr." hedder det.

En anden by i Schweiz, Geneve, følger lige efter Zürich med en pris på 89.000 kr. pr. kvm, mens man skal ned på en 21. plads for at finde København.

Her er kvadratmeterpriser opgjort til 38.000 kr. Både Oslo og Stockholm ligger højere oppe på listen end København. I Oslo er kvadratmeterprisen 59.000 kr. hvilket rækker til en 10. plads, mens Stockholm med 71.000 kr. lander på sjettepladsen.

Helt i bund i Europa ligger byen Dnipropetrovsk i Ukraine. Her koster en kvadratmeter kun godt 5000 kr.

Sadolin & Albæk: Slut med fald i startafkast

Heimstaden fortsætter opkøbsoffensiv i Danmark

Blackstone køber portefølje med 25 danske ejendomme

Mere fra EjendomsWatch

ATP-rekordsalg blev igangsat allerede for et år siden

Et fremadstormende ejendomsmarked var den primære årsag til, at ATP for godt et år siden satte gang i salgsprocessen vedrørerende pensionsinvestorens milliardaktiv North Galaxy i Bruxelles, som ellers var købt som en langsigtet investering så sent som i 2014.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Husbyggeren Hybel optræder sammen med Coop på dagens liste med 12 handler. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier