EjendomsWatch

Minister sender ITWatch i luften

EjendomsWatch fik tirsdag et nyt søstermedie, da erhvervsminister Brian Mikkelsen sendte ITWatch live.

Erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) har med begejstring lanceret ITWatch — det ottende nichemedie under Watch Medier. Til venstre ses Watch Mediers adm. direktør og ansvarshavende chefredaktør Anders Heering. | Foto: Tobias Nicolai Kvist Larsen, JP

ITWatch er navnet på EjendomsWatch’ nye søstermedie, som erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) tirsdag eftermiddag gjorde tilgængeligt online for første gang.

En fast stab af dedikerede journalister vil alle hverdage fra morgen til aften opdatere læserne med kritisk, fair og uafhængig erhvervsjournalistik om it- og telebranchen.

"Jeg hilser lanceringen af ITWatch velkommen, for der mangler formidling af stoffet. Der er selvfølgelig fagskrifter på området, men jo mere man får skrevet om det, jo mere får man slået fast, at digitaliseringen både rummer muligheder og udfordringer. Det her er vigtigt for det danske samfund, for vi skal hoppe med på den digitale begejstringsbølge, og det kan ITWatch hjælpe med på en journalistisk måde ved både kritiske og oplysende artikler,” siger Brian Mikkelsen," sagde Brian Mikkelsen ved lanceringen.

ITWatch sætter fokus på forretningen bag produkterne, herunder strategi, ledelse, resultater, konkurrence, politik, ordrer, opkøb, innovation, profiler, karriere, jobskifter og meget andet.

"Vi kommer til at dække både de store, toneangivende selskaber og underskoven af mindre virksomheder tæt. Vores ambition er med klassiske journalistiske dyder at gøre ITWatch til det førende erhvervsmedie om branchen og et fælles referencepunkt for alle med en særlig interesse for it- og televirksomhederne,” siger Jakob Skouboe, 47, der er redaktør for ITWatch. Han kommer fra en stilling som redaktør på FinansWatch og har tidligere skrevet om it- og teleområdet på både Berlingske og Børsen.

"Vi skal være bedst på de store sager med bred appel, hvor vi er i konkurrence med de brede erhvervsmedier, men det er mindst ligeså vigtigt, at vi leverer alle de historier, der er for snævre til at rydde spalterne i de brede medier, men er særdeles vigtige i it- og telebranchen. Og dem er der mange af," siger han.

Vil være et relevant medie

ITWatch kommer til at dække de mange forskellige dele af it- og telebranchen, herunder forretningssoftware, forbrugersoftware som f.eks. spil og apps, konsulentmarkedet, teleselskaber, forhandlere, producenter af hardware og meget andet.

Mediet er det ottende erhvervsmedie udgivet af Watch Medier, der ejes af JP/Politikens Hus og drives i regi af Jyllands-Posten. Alle medier er abonnementsfinansierede onlinemedier.

"Vores øvrige medier har bekræftet os i, at betalingsvilligheden er til stede, hvis mediet er godt og relevant nok. Vores eksisterende medier bliver typisk set som arbejdsredskaber for medarbejderne i brancherne, der bliver klogere på markedet og konkurrenterne ved at følge med. Det er vores ambition at kunne tilbyde det samme til virksomhederne i it- og telebranchen og til alle andre med interesse for branchen," siger Anders Heering, adm. direktør og chefredaktør for Watch Medier.

ITWatch opdaterer løbende på itwatch.dk og udsender to daglige og gratis nyhedsbreve samt løbende ”topnyheder”, når nyhederne er for store til at gemme. Artiklerne skrives af redaktionen, ligesom samarbejdspartnerne Jyllands-Posten, Finans og Ritzau Finans m.fl. også leverer indhold til det nye medie.

Opret et gratis og uforpligtende prøveabonnement på ITWatch her: https://secure.itwatch.dk/user/create

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier