EjendomsWatch

Lauritz.com vil åbne flere auktionshuse i 2017

For at sætte skub i væksten vil Lauritz.com åbne nye auktionshuse i det kommende år.

Ægteparret Mette Rode Sundstrøm og Bengt Sundstrøm, hhv. direktør og bestyrelsesformand i Lauritz.com. | Foto: PR

Efter et skuffende år vil auktionshuset Lauritz.com nu sætte en række nye tiltag i gang for at sikre vækst fremadrettet, og det skal blandt andet ske ved at åbne nye auktionshuse. Det skriver selskabet i sin årsrapport for 2016.

Lauritz.com har i øjeblikket 27 auktionshuse, som man enten ejer selv eller er ejet af lokale partnere i en slags franchise-aftale. Og dem vil man altså gerne have flere af.

"Den største udfordring i auktionsbranchen er at tiltrække flere sælgere og varer til autktionerne. Vores evne til at etablere nye auktionshuse og tiltrække flere sælgere til vores nuværende afdelinger er derfor nøglen til vores succes," lyder det fra Mette Rode Sundstrøm, adm. direktør i Lauritz.com, i årsrapporten.

Selskabet skriver, at man i øjeblikket forhandler med flere sælgere og potentielle partnere i håbet om at starte nye auktionshuse, både i eksisterende og nye geografiske markeder.

"Vi forventer at åbne flere auktionshuse i 2017," udtaler Mette Rode Sundstrøm.

Auktionshus hemmeligholder millionbyggeri for investorer

Kuldsejlet ejendomssalg udfordrer Lauritz.com 

Salg af ejendom skal skaffe Lauritz.com ekstra likviditet 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier