EjendomsWatch

Lauritz.com vil åbne flere auktionshuse i 2017

For at sætte skub i væksten vil Lauritz.com åbne nye auktionshuse i det kommende år.

Ægteparret Mette Rode Sundstrøm og Bengt Sundstrøm, hhv. direktør og bestyrelsesformand i Lauritz.com. | Foto: PR

Efter et skuffende år vil auktionshuset Lauritz.com nu sætte en række nye tiltag i gang for at sikre vækst fremadrettet, og det skal blandt andet ske ved at åbne nye auktionshuse. Det skriver selskabet i sin årsrapport for 2016.

Lauritz.com har i øjeblikket 27 auktionshuse, som man enten ejer selv eller er ejet af lokale partnere i en slags franchise-aftale. Og dem vil man altså gerne have flere af.

"Den største udfordring i auktionsbranchen er at tiltrække flere sælgere og varer til autktionerne. Vores evne til at etablere nye auktionshuse og tiltrække flere sælgere til vores nuværende afdelinger er derfor nøglen til vores succes," lyder det fra Mette Rode Sundstrøm, adm. direktør i Lauritz.com, i årsrapporten.

Selskabet skriver, at man i øjeblikket forhandler med flere sælgere og potentielle partnere i håbet om at starte nye auktionshuse, både i eksisterende og nye geografiske markeder.

"Vi forventer at åbne flere auktionshuse i 2017," udtaler Mette Rode Sundstrøm.

Auktionshus hemmeligholder millionbyggeri for investorer

Kuldsejlet ejendomssalg udfordrer Lauritz.com 

Salg af ejendom skal skaffe Lauritz.com ekstra likviditet 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier