EjendomsWatch

Lauritz.com vil åbne flere auktionshuse i 2017

For at sætte skub i væksten vil Lauritz.com åbne nye auktionshuse i det kommende år.

Ægteparret Mette Rode Sundstrøm og Bengt Sundstrøm, hhv. direktør og bestyrelsesformand i Lauritz.com. | Foto: PR

Efter et skuffende år vil auktionshuset Lauritz.com nu sætte en række nye tiltag i gang for at sikre vækst fremadrettet, og det skal blandt andet ske ved at åbne nye auktionshuse. Det skriver selskabet i sin årsrapport for 2016.

Lauritz.com har i øjeblikket 27 auktionshuse, som man enten ejer selv eller er ejet af lokale partnere i en slags franchise-aftale. Og dem vil man altså gerne have flere af.

"Den største udfordring i auktionsbranchen er at tiltrække flere sælgere og varer til autktionerne. Vores evne til at etablere nye auktionshuse og tiltrække flere sælgere til vores nuværende afdelinger er derfor nøglen til vores succes," lyder det fra Mette Rode Sundstrøm, adm. direktør i Lauritz.com, i årsrapporten.

Selskabet skriver, at man i øjeblikket forhandler med flere sælgere og potentielle partnere i håbet om at starte nye auktionshuse, både i eksisterende og nye geografiske markeder.

"Vi forventer at åbne flere auktionshuse i 2017," udtaler Mette Rode Sundstrøm.

Auktionshus hemmeligholder millionbyggeri for investorer

Kuldsejlet ejendomssalg udfordrer Lauritz.com 

Salg af ejendom skal skaffe Lauritz.com ekstra likviditet 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 2: Over grænsen

Udenlandske investormilliarder tilflyder i højere grad end nogensinde før det danske ejendomsmarked, hvilket skaber grobund og et lukrativt marked for lokale aktører, der ønsker at give en hjælpende hånd.

Arkitektchef fratræder "efter gensidig aftale"

Erik Arkitekter i Viborg har ved årsskiftet sagt farvel til sin adm. direktør, der også har været partner. Forretningsudvikling kræver et blik for nuancerne hos hver kunde, uddyber virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier