EjendomsWatch

Lokalt boligselskab opfører 60 lejeboliger i Frederiksværk

Et lokalt ejendomsselskab vil opføre 60 nye lejeboliger i Frederiksværk, hvor de første allerede kan stå klar inden slutningen af året.

Foto: Visualisering/PR

Ejendomsselskabet Domus Nova vil nu komme den store efterspørgsel på boliger i Frederiksværk centrum i møde, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Frederiksværk-virksomheden med Kim Johansen i spidsen vil nemlig opføre 60 nye lejeboliger i fem nye boligblokke med hver 12 lejligheder på en grusparkeringsplads i byen. Lokalplanen for projektet blev godkendt i 2015, og selvom alle detaljer omkring det endelige resultat ikke er på plads, er byggeriet allerede så småt gået i gang.

"Der kan ske lidt ændringer i forhold til prospektet, bl.a. har vi søgt dispensation i forhold til byggehøjden," siger Pia Hansen, ejendomsadministrator i Domus Nova, til mediet.

Bygningerne opføres én ad gangen, og den første ventes at stå færdig i slutningen af 2017 eller starten af 2018.

11 nye områder med almene boliger skyder op i Aalborg og omegn 

Boligselskab opfører 80 boliger i Gilleleje 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier