EjendomsWatch

Lokalt boligselskab opfører 60 lejeboliger i Frederiksværk

Et lokalt ejendomsselskab vil opføre 60 nye lejeboliger i Frederiksværk, hvor de første allerede kan stå klar inden slutningen af året.

Foto: Visualisering/PR

Ejendomsselskabet Domus Nova vil nu komme den store efterspørgsel på boliger i Frederiksværk centrum i møde, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Frederiksværk-virksomheden med Kim Johansen i spidsen vil nemlig opføre 60 nye lejeboliger i fem nye boligblokke med hver 12 lejligheder på en grusparkeringsplads i byen. Lokalplanen for projektet blev godkendt i 2015, og selvom alle detaljer omkring det endelige resultat ikke er på plads, er byggeriet allerede så småt gået i gang.

"Der kan ske lidt ændringer i forhold til prospektet, bl.a. har vi søgt dispensation i forhold til byggehøjden," siger Pia Hansen, ejendomsadministrator i Domus Nova, til mediet.

Bygningerne opføres én ad gangen, og den første ventes at stå færdig i slutningen af 2017 eller starten af 2018.

11 nye områder med almene boliger skyder op i Aalborg og omegn 

Boligselskab opfører 80 boliger i Gilleleje 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier