EjendomsWatch

Lokalt boligselskab opfører 60 lejeboliger i Frederiksværk

Et lokalt ejendomsselskab vil opføre 60 nye lejeboliger i Frederiksværk, hvor de første allerede kan stå klar inden slutningen af året.

Foto: Visualisering/PR

Ejendomsselskabet Domus Nova vil nu komme den store efterspørgsel på boliger i Frederiksværk centrum i møde, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Frederiksværk-virksomheden med Kim Johansen i spidsen vil nemlig opføre 60 nye lejeboliger i fem nye boligblokke med hver 12 lejligheder på en grusparkeringsplads i byen. Lokalplanen for projektet blev godkendt i 2015, og selvom alle detaljer omkring det endelige resultat ikke er på plads, er byggeriet allerede så småt gået i gang.

"Der kan ske lidt ændringer i forhold til prospektet, bl.a. har vi søgt dispensation i forhold til byggehøjden," siger Pia Hansen, ejendomsadministrator i Domus Nova, til mediet.

Bygningerne opføres én ad gangen, og den første ventes at stå færdig i slutningen af 2017 eller starten af 2018.

11 nye områder med almene boliger skyder op i Aalborg og omegn 

Boligselskab opfører 80 boliger i Gilleleje 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier