EjendomsWatch

125 nye Meny- og Kiwi-supermarkeder på vej

Dagligvarekoncernen Dagrofa vil over de kommende år åbne en række nye butikker på det danske marked.

Foto: Presse/Dagrofa

Den norske dagligvarekoncern Dagrofas topchef har store visioner for selskabets udvikling i Danmark. Dagrofa, der står bag supermarkederne Kiwi og Meny, vil lægge pres på konkurrenterne i det allerede stærkt konkurrenceprægede marked.

Det skriver Berlingske Business.

Dagrofa har planer om at åbne 125 nye Meny- og Kiwi-butikker og et mål om at sidde på en fjerdedel af det danske detailmarked. Desuden ønsker selskabets topchef at fordoble omsætningen i Danmark fra 15 til 30 mia. kr.

"I løbet af de næste 10-15 år vil vi være en stor og betydende spiller på det danske detailmarked. Vi går efter at vinde store markedsandele fra vore konkurrenter for at få vækst i omsætning og indtjening," udtaler Per Thau, der er Dagrofas topchef, til Berlingske Business.

Dagrofa er i dag Danmarks tredjestørste dagligvarekoncern efter Coop og Dansk Supermarked. Selskabets nuværende markedsandel ligger på omkring 12,5 pct.

Ny dagligvarekæde gør klar til massiv vækst

Aldi-kæden fortsætter sin danske arterieblødning 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier