EjendomsWatch

125 nye Meny- og Kiwi-supermarkeder på vej

Dagligvarekoncernen Dagrofa vil over de kommende år åbne en række nye butikker på det danske marked.

Foto: Presse/Dagrofa

Den norske dagligvarekoncern Dagrofas topchef har store visioner for selskabets udvikling i Danmark. Dagrofa, der står bag supermarkederne Kiwi og Meny, vil lægge pres på konkurrenterne i det allerede stærkt konkurrenceprægede marked.

Det skriver Berlingske Business.

Dagrofa har planer om at åbne 125 nye Meny- og Kiwi-butikker og et mål om at sidde på en fjerdedel af det danske detailmarked. Desuden ønsker selskabets topchef at fordoble omsætningen i Danmark fra 15 til 30 mia. kr.

"I løbet af de næste 10-15 år vil vi være en stor og betydende spiller på det danske detailmarked. Vi går efter at vinde store markedsandele fra vore konkurrenter for at få vækst i omsætning og indtjening," udtaler Per Thau, der er Dagrofas topchef, til Berlingske Business.

Dagrofa er i dag Danmarks tredjestørste dagligvarekoncern efter Coop og Dansk Supermarked. Selskabets nuværende markedsandel ligger på omkring 12,5 pct.

Ny dagligvarekæde gør klar til massiv vækst

Aldi-kæden fortsætter sin danske arterieblødning 

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier