EjendomsWatch

125 nye Meny- og Kiwi-supermarkeder på vej

Dagligvarekoncernen Dagrofa vil over de kommende år åbne en række nye butikker på det danske marked.

Foto: Presse/Dagrofa

Den norske dagligvarekoncern Dagrofas topchef har store visioner for selskabets udvikling i Danmark. Dagrofa, der står bag supermarkederne Kiwi og Meny, vil lægge pres på konkurrenterne i det allerede stærkt konkurrenceprægede marked.

Det skriver Berlingske Business.

Dagrofa har planer om at åbne 125 nye Meny- og Kiwi-butikker og et mål om at sidde på en fjerdedel af det danske detailmarked. Desuden ønsker selskabets topchef at fordoble omsætningen i Danmark fra 15 til 30 mia. kr.

"I løbet af de næste 10-15 år vil vi være en stor og betydende spiller på det danske detailmarked. Vi går efter at vinde store markedsandele fra vore konkurrenter for at få vækst i omsætning og indtjening," udtaler Per Thau, der er Dagrofas topchef, til Berlingske Business.

Dagrofa er i dag Danmarks tredjestørste dagligvarekoncern efter Coop og Dansk Supermarked. Selskabets nuværende markedsandel ligger på omkring 12,5 pct.

Ny dagligvarekæde gør klar til massiv vækst

Aldi-kæden fortsætter sin danske arterieblødning 

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier