EjendomsWatch

Millionstøtte til forvandling af forladte bygninger

For at skabe liv i forladte bygninger får fire boligprojekter nu tildelt millionstøtte fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.

Foto: /ritzau/Gregers Tycho

Fire pilotprojekter får tildelt i alt 30 mio. kr. af Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen til at ombygge tomme bygninger til moderne lejeboliger, skriver styrelsen i en pressemeddelelse. 

Formålet er foruden at skabe nyt liv i de efterladte bygninger også at sikre, at der står flere billige lejeboliger til rådighed i områderne. Ombygningerne skal ske ved hjælp af et modulsystem, som blandt andet giver mulighed for at være fleksibel i indretningen at boligerne alt efter efterspørgslen.

De fire pilotprojekter finder sted i kommunerne Faxe, Vordingborg, Hjørring og Faaborg-Midtfyn og projekterne bliver fulgt fra start til slut af Statens Byggeforskningsinstitut, som blandt andet skal sikre, at erfaringerne med at ombygge forladte bygninger bliver ført videre til andre interesserede aktører.

10.000 kvm nedlagt sygehus giver hovedbrud hos Danica 

Købere står på spring til Forsvarets forladte københavnerejendomme 

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier