Sjællandsk anlægsentreprenør vil udvide massivt i Jylland

Ny divisionsdirektør skal hjælpe Barslund med at fordoble omsætningen over de næste tre år i Jylland.
Foto: Ritzau Scanpix/Jan Dagø
Foto: Ritzau Scanpix/Jan Dagø

Ambitionerne er store hos anlægsentreprenøren Barslund, der har ansat Annette Storm som divisionsdirektør i den jyske afdeling. Virksomheden omsætter i dag for en kvart mia. kr., og over de næste tre år er det planen, at det tal skal fordobles. Det skriver Licitationen – Byggeriets Dagblad.

"Jylland er stort, og vi har masser af muligheder. Der er mange store projekter i udsigt herovre, så i 2020 skal vi gerne være på 500 mio. kr. i omsætning. Det er en fuldstændigt målrettet strategi om at blive blandt de største, så vi kan komme i spil til de helt store opgaver," siger Anette Storm til Licitationen.

Virksomhedens primære fokus i det jyske ligger i og omkring Aarhus, men også Midt- og Nordjylland er på agendaen hos Barslund.

Ansættelsen af den nye direktør er også et led i Barslunds planer om at få mere fat på privatmarkedet, på trods af at offentlige licitationer har udgjort størstedelen af selskabets opgaver tidligere. Annette Storm har tidligere haft virke som leder i byggebranchen og har et stort netværk, som vil komme virksomheden til gavn, vurderer Jimmy Knudsen, afdelingschef i Barslund.  

Licitationen skriver videre, at Barslund i øjeblikket arbejder på flere projekter i det jyske, herunder Aarhus Letbane, Holstebromotorvejen samt Lisbjerg Bygade, som skal være en del af infrastrukturen i Jørn Tækkers byudviklingsprojekt Nye. Samlet set beskæftiger den sjællandsk baserede virksomhed i alt ca. 500 medarbejdere og omsatte for 1,1 mia. kr. i 2015.

Han står bag Danmarks største private byudviklingsprojekt

Ny Aarhus-bydel med 10.000 boliger skydes i gang

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også