EjendomsWatch

Sjællandsk anlægsentreprenør vil udvide massivt i Jylland

Ny divisionsdirektør skal hjælpe Barslund med at fordoble omsætningen over de næste tre år i Jylland.

Foto: Ritzau Scanpix/Jan Dagø

Ambitionerne er store hos anlægsentreprenøren Barslund, der har ansat Annette Storm som divisionsdirektør i den jyske afdeling. Virksomheden omsætter i dag for en kvart mia. kr., og over de næste tre år er det planen, at det tal skal fordobles. Det skriver Licitationen – Byggeriets Dagblad.

"Jylland er stort, og vi har masser af muligheder. Der er mange store projekter i udsigt herovre, så i 2020 skal vi gerne være på 500 mio. kr. i omsætning. Det er en fuldstændigt målrettet strategi om at blive blandt de største, så vi kan komme i spil til de helt store opgaver," siger Anette Storm til Licitationen.

Virksomhedens primære fokus i det jyske ligger i og omkring Aarhus, men også Midt- og Nordjylland er på agendaen hos Barslund.

Ansættelsen af den nye direktør er også et led i Barslunds planer om at få mere fat på privatmarkedet, på trods af at offentlige licitationer har udgjort størstedelen af selskabets opgaver tidligere. Annette Storm har tidligere haft virke som leder i byggebranchen og har et stort netværk, som vil komme virksomheden til gavn, vurderer Jimmy Knudsen, afdelingschef i Barslund.  

Licitationen skriver videre, at Barslund i øjeblikket arbejder på flere projekter i det jyske, herunder Aarhus Letbane, Holstebromotorvejen samt Lisbjerg Bygade, som skal være en del af infrastrukturen i Jørn Tækkers byudviklingsprojekt Nye. Samlet set beskæftiger den sjællandsk baserede virksomhed i alt ca. 500 medarbejdere og omsatte for 1,1 mia. kr. i 2015.

Han står bag Danmarks største private byudviklingsprojekt

Ny Aarhus-bydel med 10.000 boliger skydes i gang

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier