EjendomsWatch

Kæledyrsspecialist rykker ind i Odense

Detailhandelskæde overtager lukket elektronikkædes tidligere lokaler i Odense.

Foto: PR

En større ejendom i Odense får nye lejere og skifter således hyldemeter med elektronisk grej ud til fordel for foder og fuglebure.

Den nye lejer på Ørbækvej 111 i Odense bliver Maxi Zoo, der er detailhandelskæde til kæledyr, efter den tidligere lejer Computercity er rykket ud. Computercity offentliggjorde i september, at man ville lukke 9 ud af i alt 10 butikker landet over, hvilket nu har givet kældedyrsdetailhandleren mulighed for at rykke ind i virksomhedens tidligere lokaler. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Nybolig Erhverv Odense.

Det er Nybolig Erhverv Odense, der har stået for udlejningen af den 850 kvm store butik til Maxi Zoo.

"Efter opsigelsen fra Computercity oplevede vi, at der var stor efterspørgsel efter lejemålet på Ørbækvej 111 grundet den gode placering og størrelsen på lokalet. Vi indgik hurtigt i en forhandling med Maxi Zoo. Der var flere andre lejere på banen, men Maxi Zoo handlede hurtigt og professionelt," siger Morten Rasmussen, erhvervsmægler og partner i Nybolig Erhverv Odense, i meddelelsen.

Lokalerne i Odense ligger tæt på andre store kæder, blandt andet Bilka og Jysk.

Maxi Zoo er en del af den tyske Fressnapf-koncern, der uden for tysktalende lande går under navnet Maxi Zoo. Med mere end 1400 butikker er Fressnapf/Maxi Zoo Europas største kæde af specialhandler til kæledyr.

Med butikken på Ørbækvej har Maxi Zoo nu 42 butikker i Danmark. Kæden overtager lejemålet, når Computercity lukker i marts måned næste år.

Svenskere ruller lavpriskoncept ud i lukkede Computercity-butikker

Erhvervsmægler: Rift om erhvervsejendomme i Odense

Elektronikkæde lukker ni varehuse

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier