EjendomsWatch

International markedsføring af Aarhus giver rekord i hotelovernatninger

Aarhusianske hoteller får flere og flere overnatninger. Nu har turisterne også fået øje på byen.

Foto: Visit Aarhus PR

Antallet af overnatninger forventes i år at overstige 800.000 i Aarhus Kommune, skriver JP Aarhus. Det er en stigning på 8 pct. alene fra sidste år og en vækst på 63 pct. siden 2011, da antallet af overnattende gæster rundede 500.000.

"Det er Visit Aarhus’ og byens store internationale brandingarbejde af gourmetmaden, den spændende by og det afslappede liv, som afspejler sig her. Aarhus har fået stor opmærksomhed i udlandet, og det kan vi mærke," siger Jakob Beck Wätjen, adm. direktør for Montra Hotel Sabro Kro og formand for hotelejernes og restauratørernes organisation Horesta i Midtjylland, til JP Aarhus.

Horesta har netop opgjort tallene for overnatninger i 2015. Den gennemsnitlige vækst i danske hotellers overnatninger blev i fjor på 5 pct., hvor den i Aarhus Kommune nåede op på 17 pct.

Nye hoteller – bl. a. Comwell Aarhus – skyder op, og i begyndelsen af 2017 åbner hotelkæden Wakeup i M. P. Bruuns Gade med 315 værelser. Et påtænkt hotelbyggeri på Aarhus Ø med op til 400 værelser og kongresfaciliteter ventes færdigt i 2020.

Norsk milliardær vil bygge nyt hotel i Aarhus

Hoteller i Aarhus skummer fløden af 2017-effekt

Milliardær og Bjarke Ingels vil opføre hotel og konferencecenter i Aarhus Ø

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier