EjendomsWatch

Investor giver hensygnende butikscenter en overhaling

Slotscentret i Randers vil i det nye år undergå en forvandling, der skal lokke nye butikker ind i det i dag halvtomme center.

Foto: PR

Nye facader, lofte, gulve og belysning er en del af den tretrinsraket, der rammer Slotcentret i centrum af Randers i 2017.

Ifølge Randers Amtsavis vil ejeren af centret siden 2011, ejendomsselskabet Sinding & Co i Aarhus, nemlig sætte gang i en omfattende istandsættelse, der bl.a. skal stoppe butiksflugt fra centret.

"Beliggenheden er rigtig fin, og der er masser af potentiale. Det er bare et spørgsmål om at finde den rigtige løsning. Det er også grunden til, at der er gået så lang tid fra, at vi overtog det, og til nu. Vi vil være sikre på, at vi har fundet den helt rigtige løsning," siger adm. direktør Tor Sinding til avisen.

Han afviser at røbe størrelsen på investeringen, som det er de lokale rådgivere hos Randers Arkitekten, der har designet den nærmere udformning af.

Hemmelighedskræmmeri omkring pengemændene bag ny Randers-bydel

Tidligere togfabrik skal blive til 1000 boliger

Massiv gæld sender jysk butikscenter på tvangsauktion 

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier