EjendomsWatch

Investor giver hensygnende butikscenter en overhaling

Slotscentret i Randers vil i det nye år undergå en forvandling, der skal lokke nye butikker ind i det i dag halvtomme center.

Foto: PR

Nye facader, lofte, gulve og belysning er en del af den tretrinsraket, der rammer Slotcentret i centrum af Randers i 2017.

Ifølge Randers Amtsavis vil ejeren af centret siden 2011, ejendomsselskabet Sinding & Co i Aarhus, nemlig sætte gang i en omfattende istandsættelse, der bl.a. skal stoppe butiksflugt fra centret.

"Beliggenheden er rigtig fin, og der er masser af potentiale. Det er bare et spørgsmål om at finde den rigtige løsning. Det er også grunden til, at der er gået så lang tid fra, at vi overtog det, og til nu. Vi vil være sikre på, at vi har fundet den helt rigtige løsning," siger adm. direktør Tor Sinding til avisen.

Han afviser at røbe størrelsen på investeringen, som det er de lokale rådgivere hos Randers Arkitekten, der har designet den nærmere udformning af.

Hemmelighedskræmmeri omkring pengemændene bag ny Randers-bydel

Tidligere togfabrik skal blive til 1000 boliger

Massiv gæld sender jysk butikscenter på tvangsauktion 

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier