EjendomsWatch

Castellum sælger fra igen-igen

Endnu et frasalg er gennemført af den svenske ejendomsgigant Castellum, der dermed er suset langt over sit mål om at sælge fra for mindst 4 mia. svenske kr.

Henrik Saxborn, adm. direktør i Castellum. | Foto: PR

Ejendomskæmpen Castellum, der også har ejendomme for et milliardbeløb i Danmark, tager et skridt mere forbi målstregen med endnu et frasalg. Denne gang har ejendomsselskabet gennemført salget af en kontorejendom i den svenske by Luleå.

Ejendommen omfatter 21.800 kvm og har en salgspris på 486 mio. svenske kroner. (ca. 370 mio. kr.), oplyser selskabet i en meddelelse til Nasdaq Stockholm, hvor Castellum er børsnoteret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier