EjendomsWatch

ATP Ejendomme får ny underdirektør

Med en fortid hos bl.a. Nordea Ejendomme har ATP hentet ny mand, der også indtræder i direktionen.

Foto: PR

ATP Ejendomme har ansat Lars Gøtke som underdirektør med ansvar for kunder og udlejning, meddeler ATP.

Lars Gøtke kommer fra en stilling som direktør i selskabet World Trade Center, der er et af projektudvikler Ib Henrik Rønjes selskaber.

Tidligere har Lars Gøtke været ansat i en årrække i Nordea Ejendomme.

Den nye underdirektør indtræder i direktionsgruppen i ATP Ejendomme og har en teoretisk baggrund som arkitekt og HD i finansiering, fremgår det.

"Med ansættelsen af Lars Gøtke styrker ATP Ejendomme sin udlejnings- og kundefunktion. Med den løbende udbygning af porteføljen af investeringsejendomme i Danmark forventes disse funktioner yderligere styrket den kommende tid," skriver ATP Ejendomme.

ATP Ejendomme har investeringer i fast ejendom i Danmark og udlandet for ca. 35 mia.kr. Den største del af porteføljen er ca. 90 direkte ejede ejendomme med et samlet udlejningsareal på ca. 1,2 mio. kvm.

Sadolin & Albæk ansætter ny direktør fra ATP

Ejendomsbranchens storvildtjæger

Teknisk begavelse bliver ny chef for ATP

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier