EjendomsWatch

ATP Ejendomme får ny underdirektør

Med en fortid hos bl.a. Nordea Ejendomme har ATP hentet ny mand, der også indtræder i direktionen.

Foto: PR

ATP Ejendomme har ansat Lars Gøtke som underdirektør med ansvar for kunder og udlejning, meddeler ATP.

Lars Gøtke kommer fra en stilling som direktør i selskabet World Trade Center, der er et af projektudvikler Ib Henrik Rønjes selskaber.

Tidligere har Lars Gøtke været ansat i en årrække i Nordea Ejendomme.

Den nye underdirektør indtræder i direktionsgruppen i ATP Ejendomme og har en teoretisk baggrund som arkitekt og HD i finansiering, fremgår det.

"Med ansættelsen af Lars Gøtke styrker ATP Ejendomme sin udlejnings- og kundefunktion. Med den løbende udbygning af porteføljen af investeringsejendomme i Danmark forventes disse funktioner yderligere styrket den kommende tid," skriver ATP Ejendomme.

ATP Ejendomme har investeringer i fast ejendom i Danmark og udlandet for ca. 35 mia.kr. Den største del af porteføljen er ca. 90 direkte ejede ejendomme med et samlet udlejningsareal på ca. 1,2 mio. kvm.

Sadolin & Albæk ansætter ny direktør fra ATP

Ejendomsbranchens storvildtjæger

Teknisk begavelse bliver ny chef for ATP

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier