EjendomsWatch

Erhvervsmægler: Efterspørgslen fortsætter i 2017

Investeringslysten i fast ejendom er ikke blot usvækket. Den er ligefrem stigende, viser nye tal. PFA-direktør forventer at investere for 10 mia. kr. igen næste år, lyder det.

Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme. | Foto: PR

Tal fra mægleren EDC’s researchafdeling viser, at den store efterspørgsel på investeringsejendomme vil fortsætte i 2017. Det skriver Børsen. En af dem er PFA Ejendomme, der i år investerer 10 mia. kr. i ejendomme, og sådan bliver det også i 2017, hvis budgetterne ellers holder.

"Vores investeringsintensitet er med samme styrke i 2017, som den har været i 2016. Jeg synes, at nogle af ejendommene er blevet voldsomt dyre – det er kontorejendomme og strøgejendomme, men vi er fortsat interesserede i at købe boligejendomme," siger Michael Bruhn, direktør i PFA Ejendomme, til Børsen.

Undersøgelsen er baseret på EDC’s netværk af erhvervsvirksomheder – bl.a. investorer og brugere af fast ejendom. 54 pct. af de adspurgte vil allokere flere penge til fast ejendom i 2017. Sidste år var andelen 38 pct. Så investeringslysten ser ud til at være stigende på trods af et højt prisniveau på fast ejendom.

Blandt EDC-kunderne er det primært boliginvesteringsejendomme, der er i fokus. 74 pct. vil investere i boligsegmentet, mens kontorsegmentet ligger på 14 pct. og industriejendomme 12 pct.

PFA-direktør løber risikoen med ny europæisk fond

Newsec: Attraktivt marked for investeringsejendomme fortsætter i 2017

PFA Ejendomme får ankerlejer til istandsat strøgejendom 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Wihlborgs seneste opkøb i København optræder sammen med Huscompagniet på dagens liste med 16 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier