EjendomsWatch

Ankerlejer på plads i Aarhus Øs nye erhvervsbyggeri

Alle 10.000 kvm erhverv i Pakhusenes første etape er nu udlejet, efter at dansk butikskæde rykker sit domicil til Aarhus Havn. Anden etape er på tegnebrættet, lyder det fra byudvikler.

Rune Kilden, byudvikler. | Foto: Casper Dalhoff, Polfoto (arkiv)

Søstrene Grene flytter ind i Pakhusenes første etape i Aarhus Ø og bliver en af de største lejere med ca. en fjerdedel af Pakhusenes knap 10.000 kvm erhvervsarealer, skriver JP Aarhus. Lokalerne skal inden for 5 år huse 150 medarbejdere.

Byudvikler Rune Kilden kalder Søstrene Grene for en af husets "ankerlejere" og mener, at kædens værdier spiller godt sammen med Pakhusene. Han kan nu melde i Pakhusenes første etape udlejet og vil nu gå i gang med at projektere den næste etape, som forventes klar til indflytning i sommeren 2019.

"At en mellemstor virksomhed flytter hertil er et godt eksempel på, at erhvervslivet har fået øjnene op for Aarhus Ø. For ikke ret længe siden gik historierne på, at man ikke kunne få erhverv på Aarhus Ø, men nu er der virkelig kommet hul på det," siger Rune Kilden til JP Aarhus og roser investoren Claus Hommelhoff for at tro på projektet og kaste penge i det.

Søstrene Grene skal dele adresse med blandt andet Banknordik, Moe Ingeniører, Aart Architects, Interlex Advokater, Seierfitness og restaurant MIB Pakhusene. Alle kontorbygningens nye lejere flytter ind i løbet af februar-april. Ud over erhvervsdelen omfatter Pakhusenes første etape et boligtårn på 13 etager med 80 lejligheder, der er klar til indflytning den 15. december.

Erhvervsejendomme får fokus på fredagsbarer

Erhvervsbuddhaen, gadedrengen og kapitalisten

Formuerådgiveren der lod sig lokke

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier