EjendomsWatch

Ny bydel på vej i Aarhus-forstad

To udviklere er gået sammen om et nyt projekt i Risskov, der skal ende med omkring 500 boliger samt supermarked. Første etape skal stå klar allerede i sommeren 2017, bedyrer parterne.

Salgs- og udviklingsdirektør Henrik S. Nielsen (tv.) fra DN Construction og direktør Peter Skaaning Jørgensen fra 1927 Estate. | Foto: PR

Projektudviklerne 1927 Estate og DN Group er gået sammen om at skabe en 53.000 kvm stor bydel ved Lystrupvej i Aarhus-forstaden Risskov, skriver de i en pressemeddelelse. Planen for projektet Risskov Engpark er omkring 500 boliger samt supermarked.

Byggeriet går i gang her i december 2016 og opføres på en grund i Aarhusforstaden Risskov, der tidligere har huset lager og kontorejendomme.

"Vi er 6 km fra centrum, i gåafstand til Engsøen og forholdsvis tæt ved strand og skov, så beliggenheden fejler bestemt ikke noget her. Samtidig er timingen også perfekt i forhold til åbningen af letbanen i 2017, der får et trinbræt ved Thorsøvej kun cirka 300 m fra Risskov Engpark," siger Henrik S. Nielsen, salgs- og udviklingsdirektør i DN Construction, i meddelelsen.

Arkitema Architects har tegnet projektet, der ifølge 1927 Estate fra Aarhus og DN Group fra Kolding har været flere år undervejs. Nu forventes projekts første boliger at stå indflytningsklar allerede i sommeren 2017.

Blandede boligtyper og -størrelser

Nogle etaper er solgt som investeringsejendomme til forskellige investorer, andre dele opføres som ejerboliger fra starten, mens endnu en etape udvikles af en tredje lokal projektudvikler. Der bliver tale om både rækkehuse og etageboliger fra to til fem etager.

"Der bliver noget for enhver smag. Både små studieboliger, lidt større delelejligheder samt familieboliger op til fire værelser, så beboersammensætningen bliver blandet, og der skal nok blive rift om den spændende beliggenhed," siger Peter Skaaning Jørgensen, direktør i 1927 Estate, i meddelelsen.

Den første blok med i alt 37 ejerlejligheder udbydes til salg i øjeblikket, og her er de 32 boliger allerede solgt. DN Groups underafdeling, DN Construction, er desuden bygherre og entreprenør på nogle af etaperne.

Risskov-borgere i oprør over ny bydel med almene boliger

Alment boligselskab udbygger bydel i Aarhus-forstad

Boligkvarter i Aarhus får en hård fødsel

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier