EjendomsWatch

Populære almene boliger får følgeskab af endnu flere

Lejerbo investerer nu millioner i flere punkthuse i Skjern, efter stor efterspørgsel på de oprindelige lejligheder.

Foto: PR

Området Byparken i Skjern har vist sig så populært, at det almene boligselskab Lejerbo er klar til at investere 36 mio. kr. Det skriver Jydskevestkysten.

Planen er at opføre i alt 20 nye lejligheder. De skal være fordelt på to punkthuse og fire rækkehuse, der alle er identiske med dem, der står i Byparken i forvejen. Her blev de indviet i sommer, og efterspørgslen har været så stor, at boligselskabet har følt sig nødsaget til at investere yderligere.

"Dem, der bor der, er så glade for det. Projektet er en af de bedste investeringer, der er lavet i Skjern nogensinde," siger Johannes Friis, der er formand for Lejerbo i Skjern, til avisen.

Den nye investering fra Lejerbos side er blot en af mange store investering i de almene boliger inden for de seneste tre år. Ifølge avisen er der i alt investeret 100 mio. kr. i at renovere nedslidte lejligheder i boligblokke på Østergade og Fredensgade i byen.

I dag består Byparken i Skjern af 4 rækkehuse og et punkthus med 8 lejligheder i 4 etager.

Boligselskab kaster sig ud i millionrenovering

Grønt lys til 180 almene boliger og parcelhuse i Sydøstjylland

Vestjysk by tager hul på ny bydel

Klar bane til byggeri af 10.000 nye almene boliger 

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Fair eller forkastelige huslejestigninger?

Lejerne har haft fordel af, at deres disponible indkomst er steget mere end nettoprisindekset hvert år fra 2016-2021. I år er fordelen så forsvundet. Men er det rimeligt med en ad hoc-suspendering af kontraktvilkårene, spørger rådgivere fra Colliers i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier