EjendomsWatch

600 boliger i Odense-bydel totalrenoveres

Fyns Almennyttige Boligforening skal med støtte fra Realdania og Landsbyggefonden forny boligen for 1000 odenseanere.

Foto: PR-visualisering

600 boliger i Højstrupparken i Odense-bydelen Bolbro skal renoveres for omkring 1 mio. kr. pr. lejlighed, så de får nye køkkener, gulve og bedre indeklima, skriver Fyens Stiftstidende.

Ifølge avisen har Fyns Almennyttige Boligforening (FAB) fået støtte fra Realdania og Landsbyggefonden til renoveringen, der vil ske over de kommende år og medføre en stigning i huslejen, som beboerne først skal stemme ja til i næste måned.

"Huslejen stiger mindre, når vi gennemfører en helhedsplan med støtte fra fonden og Realdania. Installationer for vand, varme og afløb er ikke tidssvarende og skal alligevel renoveres," siger Henrik Max Rasmussen, projektchef i FAB, til Fyens Stiftstidende.

Ifølge ham er Højstrupparken et af de 10 bedste murede byggerier i Danmark i efterkrigstiden, og dette er udgangspunktet for renoveringen, der vil respektere arkitekturen, fremgår det.

Erik Møllers Tegnestue og arkitektfirmaet KPF har udarbejdet projektforslag.

Ungdomsboliger er på vej til Odenses havnekvarter

Alment boligselskab får nabokritik for byggeplaner

Fynsk almenkæmpe spreder sig til nye markeder

Video: Se Odenses rivende udvikling fra luften

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier