EjendomsWatch

Medie: Ny politiskole placeres i Herning

Regeringen vil placere en ny politiskole i Herning, skriver Jydskevestkysten.

En nye politiskole vest for Storebælt skal i regeringens øjne placeres i Herning, skriver Jydskevestkysten.

Avisen erfarer oplysningerne fra flere centrale kilder på Christiansborg, hvor regeringen også har præsenteret Herning som den kommende placering over for det vigtigste forligsparti, Dansk Folkeparti.

Partiets retsordfører, Peter Kofod Poulsen, vil ikke be- eller afkræfte, hvorvidt Dansk Folkeparti er blevet præsenteret for Herning som den kommende by for politiskolen.

"Herning er en dejlig by, men hvis regeringens position er nybyggeri, er det regeringens position. For os er det afgørende, at regeringen overholder forliget om, at der skal bygges en skole, der skal stå klar til at modtage elever i 2018. Hvis regeringen vil nybygge, vil den det, men vi synes, det er billigere og hurtigere at placere den i eksisterende bygninger, siger Peter Kofod Poulsen til Jydskevestkysten.

17 jyske byer, bl.a. Sønderborg, Haderslev, Kolding, Vejen og Esbjerg, har også lagt billet ind på den attraktive skole.

Kommune sælger ud af sine udlejningsejendomme

Herning-entreprenør henter erfaren mand til formandspost

100.000 kvm ny bydel på vej i centrum af Herning

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier