EjendomsWatch

Sure naboer preller af på Aarhus-matador

Det såkaldte Ship-projekt, der nu bliver konverteret fra kontorer til boliger i Aarhus, møder stor modstand fra naboerne. Men det er ejeren Olav de Linde uforstående overfor.

Foto: PR

"Vi har lavet det hus, som vi synes er pænest på stedet. Vi gør det da ikke for at få underskud, men her i firmaet har vi altid tænkt på, hvordan kan vi gøre tingene flotte, og så kommer det andet bagefter. Vores påstand er, at man vil hellere bo over for sådan et bolighus end at bo over for et erhvervshus," siger ejendomsinvestoren Olav de Linde til JP Aarhus.

Uforståenheden fra byggematadoren er rettet mod kritikken fra naboerne til Ship-projektet på Aarhus Havn. De er utilfredse med højden på bygningen.

Olav de Linde vandt i 2008 et udbud af en grund i Aarhus Ø, hvor han ville opføre erhvervsprojektet Ship. Men da selskabet ikke kunne finde erhvervslejere, er det i stedet gået i gang med at omdanne det til boliger.

Men nu ønsker Olav de Linde at opføre 28.300 kvm mod tidligere 20.700 kvm. Den nye bygning skulle være mellem fire og syv etager høj og nå en højde på 22,8 m på det højeste punkt. I alt vil ejendommen rumme ca. 250 lejligheder på 60-250 kvm. Og det forventes at kunne være opført om to til to et halv år.

Kontorhøjhus giver Olav de Linde kvaler i Aarhus

Aarhusiansk byggematador er utilfreds med årsresultatet

Erhvervshøjhuse skyder op over hele Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier