EjendomsWatch

Boligforening opfører nyt hovedkontor

Vinderen af Brabrand Boligforenings totalentreprisekonkurrence om at opføre et nyt domicil er fundet, og vinderprojektet er både imødekommende og karakterfuldt, hedder det.

Foto: PR Illustration Cubo

Totalentreprisekonkurrencen er netop afsluttet, og det står nu klart, hvem der skal opføre Brabrands Boligforenings nye 3000 kvm store domicil. Det skriver Århus Stiftstidende.

I samarbejde med CC Contractor og ingeniørfirmaet Viggo Madsen har Cubo Arkitekterne vundet konkurrencen.

Efter planen skal det nye hovedkvarter stå færdigt i slutningen af 2018, og det skal ligge midt i Gellerup på hjørnet af Edwin Rahrs Vej og den nye Karen Blixens Boulevard. Placeringen er valgt ud fra et strategisk ønske om at kunne servicere boligforeningens 5000 lejemål bedst muligt.

"Vinderprojektet er på én gang et imødekommende og karakterfuldt hus, som vil bidrage til bydelen som en arkitektonisk stærk markør og tilføre boulevarden byliv," lyder beskrivelsen fra ledelsen i boligforeningen af den nye bygning.

Pludseligt krav om almene boliger koster entreprenørkoncern dyrt

Højtragende boligprojekt i Aarhus møder mere modstand

Lokale arkitekter forvandler Gellerupparken i Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Bach Gruppen får en lang næse hos medievagthund

Viborg-entreprenøren, der har flere sager om byggesjusk på samvittigheden, har indbragt flere medier til Pressenævnet på grund af deres omtale af en politianmeldelse. Nævnet finder imidlertid ikke grundlag for kritik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier