EjendomsWatch

Boligforening opfører nyt hovedkontor

Vinderen af Brabrand Boligforenings totalentreprisekonkurrence om at opføre et nyt domicil er fundet, og vinderprojektet er både imødekommende og karakterfuldt, hedder det.

Foto: PR Illustration Cubo

Totalentreprisekonkurrencen er netop afsluttet, og det står nu klart, hvem der skal opføre Brabrands Boligforenings nye 3000 kvm store domicil. Det skriver Århus Stiftstidende.

I samarbejde med CC Contractor og ingeniørfirmaet Viggo Madsen har Cubo Arkitekterne vundet konkurrencen.

Efter planen skal det nye hovedkvarter stå færdigt i slutningen af 2018, og det skal ligge midt i Gellerup på hjørnet af Edwin Rahrs Vej og den nye Karen Blixens Boulevard. Placeringen er valgt ud fra et strategisk ønske om at kunne servicere boligforeningens 5000 lejemål bedst muligt.

"Vinderprojektet er på én gang et imødekommende og karakterfuldt hus, som vil bidrage til bydelen som en arkitektonisk stærk markør og tilføre boulevarden byliv," lyder beskrivelsen fra ledelsen i boligforeningen af den nye bygning.

Pludseligt krav om almene boliger koster entreprenørkoncern dyrt

Højtragende boligprojekt i Aarhus møder mere modstand

Lokale arkitekter forvandler Gellerupparken i Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Mogens de Linde nærmer sig mursten for 4 milliarder

Byggeselskab Mogens de Linde gik frem på driften i 2021, mens der blev barberet omkring en fjerdedel af top- såvel som bundlinje. Værdiopskrivninger sætter igen i år et markant aftryk på regnskabet fra det aarhusianske ejendomskoryfæ, der netop har sammensat en ny ledelse.

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

Københavnske City Apartment indtager med tocifret millionopkøb førstepladsen på dagens liste med 11 transaktioner. Listen bringes i samarbejde med dataplatformen Resights og omfatter seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier