EjendomsWatch

Boligforening opfører nyt hovedkontor

Vinderen af Brabrand Boligforenings totalentreprisekonkurrence om at opføre et nyt domicil er fundet, og vinderprojektet er både imødekommende og karakterfuldt, hedder det.

Foto: PR Illustration Cubo

Totalentreprisekonkurrencen er netop afsluttet, og det står nu klart, hvem der skal opføre Brabrands Boligforenings nye 3000 kvm store domicil. Det skriver Århus Stiftstidende.

I samarbejde med CC Contractor og ingeniørfirmaet Viggo Madsen har Cubo Arkitekterne vundet konkurrencen.

Efter planen skal det nye hovedkvarter stå færdigt i slutningen af 2018, og det skal ligge midt i Gellerup på hjørnet af Edwin Rahrs Vej og den nye Karen Blixens Boulevard. Placeringen er valgt ud fra et strategisk ønske om at kunne servicere boligforeningens 5000 lejemål bedst muligt.

"Vinderprojektet er på én gang et imødekommende og karakterfuldt hus, som vil bidrage til bydelen som en arkitektonisk stærk markør og tilføre boulevarden byliv," lyder beskrivelsen fra ledelsen i boligforeningen af den nye bygning.

Pludseligt krav om almene boliger koster entreprenørkoncern dyrt

Højtragende boligprojekt i Aarhus møder mere modstand

Lokale arkitekter forvandler Gellerupparken i Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier