PFA går med i ny europæisk ejendomsfond

Australsk kapitalforvalter lancerer sin største fond i Europa samt det første køb, som er i milliardklassen.
David Kirkby, adm. direktør i Cromwell Europe. | Foto: PR
David Kirkby, adm. direktør i Cromwell Europe. | Foto: PR

Den australske kapitalforvalter Cromwell Property Group og Valad Europe, Cromwell's europæiske selskab inden for engros-finansiering, lancerer ejendomsfonden Cromwell European Cities Income Fund (CECIF) efter at have opnået tilsagn fra en række institutionelle investorer, herunder danske PFA Pension. Det fremgår af en meddelelse.

"Dette er Cromwell's første lancering af en større europæisk fond. Den første transaktion med CECIF viser vores evne til at matche international kapital med investeringsmuligheder, som udbydes og tegnes af vores omfattende net af lokale ejendomsteams i 22 afdelinger og 14 europæiske lande," siger David Kirkby, adm direktør for Cromwell Europe, i meddelelsen

Fonden på 2 mia. euro (ca. 14,9 mia. kr.) skal primært investere i detail-, fritids-, industri- og kontorbranchen samt visse specialiserede ejendomssektorer på de 29 lokaliteter, som af Cromwell's analytikere er udpeget som byer med langsigtet vækstpotentiale og stærk likviditet.

Fondens første opkøb er også på plads; en portefølje på 205 mio. euro (ca. 1,5 mia. kr.), bestående af tre hollandske kontorejendomme på samlet 47.800 kvm.

Australsk ejendomsinvestor udnævner nordisk direktør

Australsk ejendomsinvestor øger appetitten på Norden

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også