EjendomsWatch

Kommunalpolitikere dropper børnehave frem for boliger

Hvis der ligger gamle lokalplaner, der forhindrer, at områder i Horsens Kommune kan udvikles, skal de ændres, lyder det fra formand for teknik- og miljøudvalget.

Foto: Colourbox

Horsens Kommune har med et pennestrøg ændret et stykke jord, der ligger på Sundbakken i forstaden Stensballe, skriver Horsens Folkeblad. Arealet er i dag omfattet af en lokalplan, der bestemmer, at området må bruges til at opføre et offentligt byggeri i form af en børnehave, men det er ikke aktuelt længere.

Ifølge Ole Pilgaard Andersen (DF), formand for teknik- og miljøudvalget i Horsens Kommune, svarer det ikke til nutidens behov. Han henviser til, at planerne om at bygge en børnehave på området er blevet droppet. Kommunen har i stedet fået flere henvendelser fra entreprenører, som er interesserede i at bygge boliger på stedet.

"De vil gerne bruge området til såkaldt tæt-lav bebyggelse, hvilket vil passe rigtig godt ind i området. Derfor skal vi nu have ændret lokalplanen, så den giver mulighed for det, og så bygherrer kan byde på arealet,"  siger Ole Pilgaard Andersen.

Hvis der ligger gamle lokalplaner, der forhindrer, at områder i Horsens Kommune kan udvikles, skal de ændres, lyder det fra lokalpolitikeren.

Skibsmægler og projektudvikler bygger havneboliger i Horsens

Over 1000 boliger på vej i Horsens

Horsens går i højden for at få plads til flere

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier