EjendomsWatch

Tækker Group vælger entreprenør til ny Aarhus-bydel

Hovedentreprenøren skal føre fire arkitektfirmaers idéer ud i livet i det nordlige Aarhus.

Foto: PR-illustration

JCN Bolig er valgt som hovedentreprenør på 36 boliger med option på yderligere 44 boliger. Det skriver Licitationen.

Projektet består af tre forskellige tæt/lav-bebyggelser med bidrag fra fire forskellige arkitektfirmaer: Hune & Elkjær, Loop Architects, Aart Architects og Cebra Arkitekter. Tækker Rådgivende Ingeniører er ingeniør på alle byggerier.

"Det er et spændende og markant projekt, der vil give genlyd i hele regionen. Det er vi naturligvis glade og stolte over at have fået ansvaret for som hovedentreprenør, og det passer rigtig godt til vores kompetencer," udtaler Lars Adamsen, regionschef i JCN Bolig, til Licitationen.

De 80 boliger i aftalen består i alt af 10.186 kvm nybyggeri. Boligerne er en kombination af lejligheder, klyngehuse, rækkehuse og villahuse, der fletter sig sammen i små fællesskaber. Byggeriet startes op omkring årsskiftet, og at de første boliger skal være klar til indflytning midt på efteråret 2017.

Han står bag Danmarks største private byudviklingsprojekt

Danica bygger boligejendom i Aarhus

Ny Aarhus-bydel med 10.000 boliger skydes i gang

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier