EjendomsWatch

Tækker Group vælger entreprenør til ny Aarhus-bydel

Hovedentreprenøren skal føre fire arkitektfirmaers idéer ud i livet i det nordlige Aarhus.

Foto: PR-illustration

JCN Bolig er valgt som hovedentreprenør på 36 boliger med option på yderligere 44 boliger. Det skriver Licitationen.

Projektet består af tre forskellige tæt/lav-bebyggelser med bidrag fra fire forskellige arkitektfirmaer: Hune & Elkjær, Loop Architects, Aart Architects og Cebra Arkitekter. Tækker Rådgivende Ingeniører er ingeniør på alle byggerier.

"Det er et spændende og markant projekt, der vil give genlyd i hele regionen. Det er vi naturligvis glade og stolte over at have fået ansvaret for som hovedentreprenør, og det passer rigtig godt til vores kompetencer," udtaler Lars Adamsen, regionschef i JCN Bolig, til Licitationen.

De 80 boliger i aftalen består i alt af 10.186 kvm nybyggeri. Boligerne er en kombination af lejligheder, klyngehuse, rækkehuse og villahuse, der fletter sig sammen i små fællesskaber. Byggeriet startes op omkring årsskiftet, og at de første boliger skal være klar til indflytning midt på efteråret 2017.

Han står bag Danmarks største private byudviklingsprojekt

Danica bygger boligejendom i Aarhus

Ny Aarhus-bydel med 10.000 boliger skydes i gang

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Fair eller forkastelige huslejestigninger?

Lejerne har haft fordel af, at deres disponible indkomst er steget mere end nettoprisindekset hvert år fra 2016-2021. I år er fordelen så forsvundet. Men er det rimeligt med en ad hoc-suspendering af kontraktvilkårene, spørger rådgivere fra Colliers i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier