EjendomsWatch

Tækker Group vælger entreprenør til ny Aarhus-bydel

Hovedentreprenøren skal føre fire arkitektfirmaers idéer ud i livet i det nordlige Aarhus.

Foto: PR-illustration

JCN Bolig er valgt som hovedentreprenør på 36 boliger med option på yderligere 44 boliger. Det skriver Licitationen.

Projektet består af tre forskellige tæt/lav-bebyggelser med bidrag fra fire forskellige arkitektfirmaer: Hune & Elkjær, Loop Architects, Aart Architects og Cebra Arkitekter. Tækker Rådgivende Ingeniører er ingeniør på alle byggerier.

"Det er et spændende og markant projekt, der vil give genlyd i hele regionen. Det er vi naturligvis glade og stolte over at have fået ansvaret for som hovedentreprenør, og det passer rigtig godt til vores kompetencer," udtaler Lars Adamsen, regionschef i JCN Bolig, til Licitationen.

De 80 boliger i aftalen består i alt af 10.186 kvm nybyggeri. Boligerne er en kombination af lejligheder, klyngehuse, rækkehuse og villahuse, der fletter sig sammen i små fællesskaber. Byggeriet startes op omkring årsskiftet, og at de første boliger skal være klar til indflytning midt på efteråret 2017.

Han står bag Danmarks største private byudviklingsprojekt

Danica bygger boligejendom i Aarhus

Ny Aarhus-bydel med 10.000 boliger skydes i gang

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier