EjendomsWatch

Kun én protest mod Kolding-højhus i 19 etager

Projektudvikleren bag boligbyggeriet er svært tilfreds og ser frem til, at Kolding Byråd giver grønt lys til at gå i gang.

Foto: Arkitema

Bjert Invests planlagte højhus i Kolding Åpark bliver flot modtaget af koldingenserne forstået på den måde, at der kun er indkommet en enkelt protest fra en borger imod den lokalplan, som nu skal vedtages af Kolding Byråd, før byggeriet kan komme i gang. Det skriver Jyskevestkysten.

"Den første milesten for os har været, om det her var noget, Kolding ville tage imod og blive stolt af. Nu kan vi sige: 'Okay, vi har ramt rigtigt'," siger Martin Jensen, adm. direktør i Bjert Invest, til Jydskevestkysten og oplyser, at byggeriet efter planen starter i anden halvdel af 2017 og står færdigt inden udgangen af 2018.

Tidligere er andre højhusplaner i Kolding blevet skrottet på grund af massiv modstand fra borgerne - for eksempel ved Sydbanegade og i Toldbodgade. Georg Unna, arkitekt i Kolding Kommunes byggesagsafdeling vurderer, at det skyldes beliggenheden i Kolding Åpark, der stadig er under udvikling og derfor ikke har så mange beboere.

Indsigelsen kommer fra en beboer, der mener, at byggeriet bliver for højt: "Vi har udsigt til Koldinghus i fugleflugtslinie. Den vil blive kompromitteret/ spærret, og vi mener, værdien af vores bolig dermed bliver forringet".

Rift om lejligheder i Kolding Sky inden første spadestik

Spektakulært kontorprojekt i Kolding er sat i venteposition

Lokal investor melder hus forbi omkring skrottet boligprojekt hos Danica

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier