EjendomsWatch

Odense-familie tjener godt på rækkehuse og ekspanderer i Storkøbenhavn

Fremtiden ser lys ud, efter ejendomsselskabet er gået ind på ejendomsmarkedet i hovedstaden, lyder det fra direktør og stifter. Seneste regnskabsår giver et solidt overskud.

Foto: PR

Det familieejede ejendomsselskab Cervogruppen fra Odense har taget skridtet ind på det københavnske ejendomsmarked med en strategi, hvor der er fokus på rækkehuse og andre typer lejeboliger. Det viser det seneste regnskab for 2015/16 ifølge Fyens Stiftstidende.

I regnskabsåret har familiefirmaet haft et overskud på 65 mio. kr. før skat på udvikling, salg og udlejning af rækkehuse. De store indtægter i regnskabet kommer i høj grad fra salget af 48 rækkehuse i Smørum på Sjælland.

"Vi har meget store forventninger til dette regnskabsår. Der er meget stor efterspørgsel, og mulighederne er rigtig gode. Det svære er at finde velegnet jord til en rimelig pris, siger Henning Borup Jacobsen, stifter og direktør i Cervogruppen, til Fyens Stiftstidende.

Cervogruppen er nu ved at opføre udlejningsejendomme i Rødovre, hvor en nedrevet skole nu bliver til 74 rækkehuse i op til tre etager samt 86 lejligheder til en markedsværdi omkring den halve milliard. Henning Borup Jacobsen ejer ejendomsselskabet sammen med tre familiemedlemmer, der via en gradvist større portefølje i hjembyen Odense har opbygget en samlet formue på 215 mio. kr.

Diskret familie med rødder i tøjbranchen runder 340 mio. i ejendomme

Aarhus-udvikler bygger boliger og erhverv i Nordsjælland

Københavnsk storcenter med tantebestyrelse skovler penge ind

Mere fra EjendomsWatch

Klumme: Andelsboliger som vi kender dem ér fremtiden

Andelsboliger er hverken ejerboliger eller noget der minder om almene boliger, og det skal de heller ikke være i fremtiden, lyder det fra danske andelsboligforeningers talerør i denne klumme, der lægger afstand til påstande om at være spekulanter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier