EjendomsWatch

Jubii-stifter skal sætte mere strøm til Newsec

Martin Thorborg indtræder i bestyrelsen for erhvervsmægleren Newsec for at indfri virksomhedens digitale ambitioner.

Foto: Camilla Stephan/Polfoto (arkiv)

Serieiværksætteren Martin Thorborg er indtrådt i bestyrelsen hos erhvervsmægleren Newsec Egeskov & Lindquist, meddeler Newsec.

"Martin Thorborg finder branchen og vores virksomhed spændende, og han ser et stort potentiale i at videreudvikle Newsecs platform inden for digitale løsninger til gavn for vores kunder. Digitaliseringen vil komme hele branchen til gode, og vi er glade for, at Martin Thorborg vil bistå os i dette arbejde," siger Morten Jensen, seniorpartner og direktør hos Newsec Egeskov & Lindquist, i meddelelsen.

Martin Thorborg lancerede i 1995 sammen med to venner søgemaskinen Jubii og har senere stiftet investeringssitet Euroinvestor, iværksætterportalen Amino og senest onlineregnskabsprogram Dinero.

”Vores svenske kollegaer har i mange år haft den digitale førertrøje på hjemmemarkedet, og deres services er i høj grad bygget op omkring udvikling af it-systemer. Vores ambition er at indtage den tilsvarende position i Danmark inden for få år, og Martin Thorborgs tilknytning til Newsec bliver et væsentligt bidrag til vores bestræbelser på at indfri den,” fortsætter Morten Jensen.

Newsec napper erhvervsmægler hos Nybolig

Rådgiver kører ny chef i stilling

Newsec henter investeringsrådgiver

Ny partner hos Newsec Egeskov & Lindquist

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier