EjendomsWatch

Formanden svinger støvekosten i Byggesocietetet

Byggesocietetets position som et landsdækkende, fagligt omdrejningspunkt for bygge- og ejendomsbranchen skal styrkes ved at opbygge lokale tænketanke, siger formand i interview med EjendomsWatch.

Foto: PR

Formanden for Byggesocietetet, Tony Christrup, når lige at afslutte en samtale i mobiltelefonen, inden han træder ind i det moderne mødelokale i Arkitektgruppens kontor på Øresundsvej 148. Et område, som projektudvikleren Arkitektgruppen selv har været med til at udvikle med masser af nye boligbyggerier, butikker og kontorer, 500 meter fra Amager Strandpark og knap 5 km syd for Københavns Rådhusplads. Kvadratmeterpriserne her matcher nu niveauet nord for København. Ikke sært, at området går under navnet Guldkysten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Købmændenes klub

Ejendomsdirektøren i en større dagligvarekæde spiller en ufrivillig hovedrolle i en penibel sag, der ser ud til at gribe om sig. Det samme gør intrigerne i landets største almene boligforening, hvor en direktørfyring ser ud til at dække over mere, end hvad øjet lige ser.

Konkurrence om at byudvikle ved København Syd Station er begyndt

Metroselskabet starter udbud af nyt byområde ved Ny Ellebjerg Station, som fra næste år bliver døbt København Syd med metro, tre S-togslinjer og flere internationale tog til følge. Byområdet skal indeholde erhverv, boliger og butikker, fremgår af udbudsmaterialet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier