EjendomsWatch

Formanden svinger støvekosten i Byggesocietetet

Byggesocietetets position som et landsdækkende, fagligt omdrejningspunkt for bygge- og ejendomsbranchen skal styrkes ved at opbygge lokale tænketanke, siger formand i interview med EjendomsWatch.

Foto: PR

Formanden for Byggesocietetet, Tony Christrup, når lige at afslutte en samtale i mobiltelefonen, inden han træder ind i det moderne mødelokale i Arkitektgruppens kontor på Øresundsvej 148. Et område, som projektudvikleren Arkitektgruppen selv har været med til at udvikle med masser af nye boligbyggerier, butikker og kontorer, 500 meter fra Amager Strandpark og knap 5 km syd for Københavns Rådhusplads. Kvadratmeterpriserne her matcher nu niveauet nord for København. Ikke sært, at området går under navnet Guldkysten.

Det skal være fedt at være i BS-gruppe. Man skal ikke være i tvivl om, at vi er de bedste, og at det er os, der har hånden på kogepladen.

Tony Christrup, formand for Byggesocietetet

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier