EjendomsWatch

Hommelhoff-selskab har kurs mod børsen

Formuepleje, der har den aarhusianske ejendomsinvestor Claus Hommelhoff som storaktionær og grundlægger, kan være at finde i kurslisterne inden for to år, skriver Børsen.

Foto: Joachim Ladefoged/Polfoto

En af landets største uafhængige kapitalforvaltere går efter en børsnotering på Nasdaq Copenhagen, skriver Børsen.

Det er Formuepleje, der forvalter for over 45 mia. kr. for velhavere og institutionelle investorer, som satser på at være klar til at gå på børsen med en markedsværdi på mindst 2,5 mia. kr. inden 2020.

"En børsnotering kunne godt ske i 2018, 2019 eller 2020. Organisk er vi der senest i 2020, men vi kan godt lave opkøb, som betyder, at vi er der før," siger Niels B. Thuesen, adm. direktør i Formuepleje, til avisen.

Han understreger over for Børsen, at en børsnotering ikke er udtryk for, at de nuværende ejere — Claus Hommelhoff og afdøde Erik Møllers familie — ønsker at slippe deres ejerskab. Det handler mere om at kunne udvikle virksomheden, hvor det er tanken, at godt 40 pct. af selskabets aktier skal være i fri handel på børsen.

Formuerådgiveren der lod sig lokke

Byudvikler tror på at vinde udbud på nyt Aarhus-vartegn

Hommelhoff: Odense er vågnet op af sin tornerosesøvn

Ejendomsmatador går efter kontorejendomme uden for centrum

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier