EjendomsWatch

Aarhus-udvikler bygger boliger og erhverv i Nordsjælland

Projektet indeholder lejligheder, der kombineres med dagligvarebutik og apotek. Projektet udnytter kun en tredjedel af rammerne i lokalplanen.

Foto: PR-illustration

På en tidligere posthusgrund mellem nordsjællandske Allerøds S-togsstation, M.D. Madsensvej og byens torv står ejendomsudvikleren Innovater A/S bag et 4000 kvm projekt, der indeholder 24 lejelejligheder, et apotek og en Netto. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Allerød Kommune kiggede en ekstra gang, da vi kom og præsenterede vores skitseforslag med et byggeri på ca. 4000 kvm, når nu lokalplanen tillod det tredobbelte. Men vi skaber ikke projekter for volumens og kapitalens skyld alene, vi vil skabe en ejendom, der passer ind i bybilledet, tjener en klar funktion og styrker byens trivsel og miljø," siger Morten Lykke, adm. direktør fra Innovater, i en meddelelse.

Projektet er tegnet af Årstiderne Arkitekter og opføres af totalentreprenør Danish Construction Management. Når byggeriet står færdigt, bliver det fem lokale investorer fra Nordsjælland, der ejer og udlejer butikker og boliger, og ifølge pressemeddelelsen er flere lejekontrakter er på plads.

Allerød Apotek åbner i sine nye lokaler på ca. 300 kv. midt i januar, og fra 1. februar 2017 rykker Netto ind i sin nye butik på ca. 1200 kvm. Samtidig forventes beboerne at kunne flytte ind i de 24 lejligheder.

Ejendomsudvikler siger farvel til medstifter

Projektmager sælger ungdomsboliger for 100 millioner

Rift om nye ejerlejligheder i Odense-projekt

Første erhvervsejendomme er klar på udviklingsgrunde i Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier