EjendomsWatch

Aarhus-udvikler bygger boliger og erhverv i Nordsjælland

Projektet indeholder lejligheder, der kombineres med dagligvarebutik og apotek. Projektet udnytter kun en tredjedel af rammerne i lokalplanen.

Foto: PR-illustration

På en tidligere posthusgrund mellem nordsjællandske Allerøds S-togsstation, M.D. Madsensvej og byens torv står ejendomsudvikleren Innovater A/S bag et 4000 kvm projekt, der indeholder 24 lejelejligheder, et apotek og en Netto. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Allerød Kommune kiggede en ekstra gang, da vi kom og præsenterede vores skitseforslag med et byggeri på ca. 4000 kvm, når nu lokalplanen tillod det tredobbelte. Men vi skaber ikke projekter for volumens og kapitalens skyld alene, vi vil skabe en ejendom, der passer ind i bybilledet, tjener en klar funktion og styrker byens trivsel og miljø," siger Morten Lykke, adm. direktør fra Innovater, i en meddelelse.

Projektet er tegnet af Årstiderne Arkitekter og opføres af totalentreprenør Danish Construction Management. Når byggeriet står færdigt, bliver det fem lokale investorer fra Nordsjælland, der ejer og udlejer butikker og boliger, og ifølge pressemeddelelsen er flere lejekontrakter er på plads.

Allerød Apotek åbner i sine nye lokaler på ca. 300 kv. midt i januar, og fra 1. februar 2017 rykker Netto ind i sin nye butik på ca. 1200 kvm. Samtidig forventes beboerne at kunne flytte ind i de 24 lejligheder.

Ejendomsudvikler siger farvel til medstifter

Projektmager sælger ungdomsboliger for 100 millioner

Rift om nye ejerlejligheder i Odense-projekt

Første erhvervsejendomme er klar på udviklingsgrunde i Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier