EjendomsWatch

Nordjysk sparekasse rykker ind på Rådhuspladsen i København

Sparekassen åbner filial i hjertet af København. Ejendommen har stået tom i tre år. 

Foto: PR

Sparekassen Vendsyssel flytter sin filial til ejendom centralt i København, nærmere betegnet den såkaldte Absalons Gaard ved Rådhuspladsen.

"Vores københavnerfilial har mange kunder, som er flyttet til København, blandt andet unge som skal til at studere. Derudover har vi en stor tilgang af nye kunder, som vi forventer stiger, hvorfor vores nuværende lokaler ikke har plads nok til rådgiverne. Derfor har vi været på udkig efter nye lokaler og lige netop lokalerne på Rådhuspladsen er ideelle – både pladsmæssigt, men også lokationsmæssigt. Den centrale placering giver gode tilgangsforhold, der er interessant for både kunder og medarbejdere," siger Jan Skov, direktør i Sparekassen Vendsyssel, i en pressemeddelelse.

Ejendommen er ejet af kapitalforvalteren Savills Investment Management og har stået tom de seneste tre år, hvor forskellige mæglere har forsøgt at udleje den. For seks måneder siden indgik investeringsselskabet en aftale med Nybolig Erhverv, som nu er lykkedes med at udleje fjerde sal i ejendommen til sparekassen.

"Lokalerne har stået tomme i de tre år, hvor vi har haft andre mæglere på udlejningsopgaven. Da vi ikke havde succes med de tidligere mæglere, valgte vi at 'ryste posen' og prøve en mægler med et skarpere fokus," siger Morten Munkager Knudsen, seniorassetmanager hos Savills Investment Management.

Udover at skifte mægler har investeringsfirmaet også ændret ejendommens interiør betydeligt, idet man har ryddet alle vægge i kontorerne for at skabe mere plads og et bedre lysindfald.

Savills Investment Managements danske fortrop har to missioner

Savills Investment Management vil i top-tre i Norden

Global ejendomsinvestor vil doble op i Danmark

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier