EjendomsWatch

MT Højgaard lander kontrakt på knap en kvart mia. kr.

Entreprenørkoncernen skal udføre tømrer-, murer-, gulv- og malerarbejde på 98.000 kvm nyt hospital.

Foto: Michael Hansen

MT Højgaard har vundet en kontrakt til en værdi af 236 mio. kr. på apteringsarbejder på det nye supersygehus DVN-Gødstrup ved Herning, oplyser entreprenørkoncernen.

Der er tale om en første etape, der udgøres af de somatiske sygehusafsnit og som bl.a. omfatter akutmodtagelse, intensivafdeling, laboratorier, kirurgi og sengestuer med et samlet bruttoareal på i alt 98.000 kvm, fremgår det.

"Her skal MT Højgaard udføre det indvendige apteringsarbejde som hovedsagelig omfatter alt tømrer-, murer-, gulv- og malerarbejde. Arbejdet forventes afsluttet i november 2019," skriver selskabet.

Kontraktsummen er på 236 mio. kr., og i MT Højgaard er der glæde over at kunne udvide ordrebeholdningen med endnu et sygehusbyggeri.

"At vi vinder dette spændende projekt på DNV-Gødstrup er med til at understrege vores store fokus på og dygtiggørelse inden for hospitalsbyggeri, og vi er glade for, at det nu bærer frugt med endnu et projekt," siger Bjørn Hartvig Wyke, afdelingschef i MT Højgaard, i meddelelsen.

Pensiondanmark og MT Højgaard vil bygge i Nordsjælland

Medie: Aktionærer klar til oprør i MT Højgaard

MT Højgaard vinder broprojekt i Sverige

Dades og MT Højgaard bag 120 nye boliger i Vallensbæk

Mere fra EjendomsWatch

Mægler misbrugt i Rema-direktørs boligsalg for 120 mio. kr.

REMA-DIREKTØR I DOBBELTROLLE: En lokal ejendomsmæglers vurdering blev brugt, da Rema-direktør solgte et boligprojekt til små investorer for over 120 mio. kr. Mægleren afviser dog nogensinde at have lavet den pågældende vurdering. ”Vi er bare blevet brugt som en brik i et stort spil,” siger mægler.

Erhvervskunder sendt på jagt efter ny bank

Svenske Swedbank vil lukke sin danske afdeling, og det betyder, at bankens 500 danske erhvervskunder skal ud at finde sig en anden bank. Aftale med Sydbank gælder ikke danske kunder.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier