EjendomsWatch

MT Højgaard lander kontrakt på knap en kvart mia. kr.

Entreprenørkoncernen skal udføre tømrer-, murer-, gulv- og malerarbejde på 98.000 kvm nyt hospital.

Foto: Michael Hansen

MT Højgaard har vundet en kontrakt til en værdi af 236 mio. kr. på apteringsarbejder på det nye supersygehus DVN-Gødstrup ved Herning, oplyser entreprenørkoncernen.

Der er tale om en første etape, der udgøres af de somatiske sygehusafsnit og som bl.a. omfatter akutmodtagelse, intensivafdeling, laboratorier, kirurgi og sengestuer med et samlet bruttoareal på i alt 98.000 kvm, fremgår det.

"Her skal MT Højgaard udføre det indvendige apteringsarbejde som hovedsagelig omfatter alt tømrer-, murer-, gulv- og malerarbejde. Arbejdet forventes afsluttet i november 2019," skriver selskabet.

Kontraktsummen er på 236 mio. kr., og i MT Højgaard er der glæde over at kunne udvide ordrebeholdningen med endnu et sygehusbyggeri.

"At vi vinder dette spændende projekt på DNV-Gødstrup er med til at understrege vores store fokus på og dygtiggørelse inden for hospitalsbyggeri, og vi er glade for, at det nu bærer frugt med endnu et projekt," siger Bjørn Hartvig Wyke, afdelingschef i MT Højgaard, i meddelelsen.

Pensiondanmark og MT Højgaard vil bygge i Nordsjælland

Medie: Aktionærer klar til oprør i MT Højgaard

MT Højgaard vinder broprojekt i Sverige

Dades og MT Højgaard bag 120 nye boliger i Vallensbæk

Mere fra EjendomsWatch

Ejendomsadvokater på spil i endnu en fond: Far og søn lavede millionaftaler

FINGRENE I FONDSMIDLER: To advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner fra fond, siden faren blev bestyrelsesformand i 2017. Sønnen har fået ansvaret for et stort ejendomsprojekt, mens faren har tjent en million på at investere fondens penge. Honorarer kan være i strid med loven såvel som de advokatetiske regler.

Briefing uge 3: Nye lejekammerater

Af nød eller ej, vælger flere og flere virksomheder at sælge deres ejendomme og blive lejere. Det frigør penge, der kan bruges på kerneopgaven. I denne uge skabte Parken opstandelse med nyheden om, at professionelle investorer måske overtager nationalarenaen.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier