EjendomsWatch

Mediehus vil bruge tocifret millionbeløb på grund til nyt hovedsæde

Jyllands-Posten vil flytte fra Viby til området Filmbyen i centrum af Aarhus, hvor op til 8300 etagemeter vil rejse sig.

Foto: PR

Med en tocifret millioninvestering vil mediekoncernen JP/Politikens Hus købe en grund ved Filmbyen i Aarhus centrum, hvor der skal opføres et nyt hovedsæde for Jyllands-Posten, tegnet af Henning Larsen Architects.

"De køber en byggeret på 8300 etagemeter, som skal kunne huse 300-350 medarbejdere. Det er en fantastisk virksomhed at få ind i Filmbyen, som jo i forvejen er et kreativt område i centrum. Og så er vi glade for, at området for en virksomhed ind, hvor der også er liv efter klokken 16," siger Bente Lykke Sørensen, bolig- og projektudviklingschef i Aarhus Kommune, til EjendomsWatch.

Hun kan første røbe den præcise købspris, når købet har været politisk behandlet, men bekræfter, at der er tale om en tocifret millioninvestering.

Ifølge en pressemeddelelse har JP/Politikens Hus budt på grunden for at give Jyllands-Posten et tidssvarende og fleksibelt hovedsæde, der giver gode rammer for udvikling og vækst:

"Vores bud på den fantastiske grund ved Filmbyen er en understregning af ambitionerne for Jyllands-Posten, og en manifestation af vores ønske om fortsat at udvikle og investere i medieaktiviteter i hele landet," siger Stig Kirk Ørskov, adm. direktør i JP/Politikens Hus, i meddelelsen.

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier