EjendomsWatch

Mediehus vil bruge tocifret millionbeløb på grund til nyt hovedsæde

Jyllands-Posten vil flytte fra Viby til området Filmbyen i centrum af Aarhus, hvor op til 8300 etagemeter vil rejse sig.

Foto: PR

Med en tocifret millioninvestering vil mediekoncernen JP/Politikens Hus købe en grund ved Filmbyen i Aarhus centrum, hvor der skal opføres et nyt hovedsæde for Jyllands-Posten, tegnet af Henning Larsen Architects.

"De køber en byggeret på 8300 etagemeter, som skal kunne huse 300-350 medarbejdere. Det er en fantastisk virksomhed at få ind i Filmbyen, som jo i forvejen er et kreativt område i centrum. Og så er vi glade for, at området for en virksomhed ind, hvor der også er liv efter klokken 16," siger Bente Lykke Sørensen, bolig- og projektudviklingschef i Aarhus Kommune, til EjendomsWatch.

Hun kan første røbe den præcise købspris, når købet har været politisk behandlet, men bekræfter, at der er tale om en tocifret millioninvestering.

Ifølge en pressemeddelelse har JP/Politikens Hus budt på grunden for at give Jyllands-Posten et tidssvarende og fleksibelt hovedsæde, der giver gode rammer for udvikling og vækst:

"Vores bud på den fantastiske grund ved Filmbyen er en understregning af ambitionerne for Jyllands-Posten, og en manifestation af vores ønske om fortsat at udvikle og investere i medieaktiviteter i hele landet," siger Stig Kirk Ørskov, adm. direktør i JP/Politikens Hus, i meddelelsen.

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier