Ny Aarhus-bydel med 10.000 boliger skydes i gang

I den nye by Nye nord for Aarhus bliver salget af 36 række- og kædehuse nu skudt i gang i den første etape på i alt 650 boliger.
Foto: PR-visualisering
Foto: PR-visualisering

Et af de største boligbyggeprojekter i Aarhus bliver nu skudt i gang med opførelsen af 36 række- og kædehuse i det, som over de næste år bliver til byen Nye, meddeler EDC Projekt Poul Erik Bech, der er blandt de mæglere, som skal sælger boligerne.

Byen Nye får med sin placering otte km nord for centrum sin egen station, når Aarhus Letbane åbner næste år.

"Vi tror, at Nye vil tiltrække mange forskellige typer mennesker, f.eks. yngre børnefamilier og seniorer, der gerne vil være tæt på naturen uden at skulle passe en stor villagrund. Og med letbanen vil det kun tage ti minutter at komme til Universitetshospitalet og 20 minutter at komme ind til Aarhus midtby," hedder det i meddelelsen fra Jørn Tækker, der står bag den aarhusianske projektudvikler Tækker Group, og som også er idemand bag den nye by.

Fuldt udbygget skal Nye have omkring 10.000 boliger.

"Boligmarkedet har længe været hedt i Storaarhus, og mange yngre par har forgæves søgt velbeliggende nyere boliger tæt på Aarhus. I Nye kan en familie med to almindelige indkomster få eget hus og adgang til terrasse — og samtidig bo i gå-afstand til letbanen," siger Tonny Broberg, chef for projektsalg i EDC Projekt Poul Erik Bech, i meddelelsen.

Navnet Nye udspringer oprindeligt af navnet Elev, der blev til Ny Elev og siden siden Nylev.

200 nye boliger på vej i centrum af Aarhus

Ejendomshandler spås at sætte nye rekorder – med Aarhus i front

Alment boligselskab udbygger bydel i Aarhus-forstad

Aarhus går fra stor by til storby

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også