EjendomsWatch

Lukning efterlader tobakskoncern med ejendom til 28 mio. kr.

STG lukker to fabrikker for at effektivisere, heraf en i Nykøbing Falster, hvor der er 100 ansatte.

Foto: Ida Munch, Polfoto (arkiv)

Scandinavian Tobacco Group (STG) meddeler torsdag, at koncernen lukker to fabrikker, én i Nykøbing Falster og én i Belgien.

Lukningen betyder, at tobakskoncernen forventer at kunne nå sit mål om årlige besparelser på 140 mio. kr. allerede ved udgangen af 2017 mod hidtil ventet ved udgangen af 2018, oplyser selskabet til Nasdaq Copenhagen, hvor STG blev børsnoteret tidligere i år.

Ifølge tingbogen er den offentlige værdi af STG's produktionsejendomme i Nykøbing Falster 28,5 mio. kr. for de godt 10.000 kvm.

"Vi anerkender, at dagens meddelelse påvirker vores ansatte og deres familier. Også for lokals­amfundene er dette en ubehagelig begivenhed. Vores fabrikker har en lang historie i de byer, hvor vi producerer," lyder det fra STG's topchef Niels Frederiksen.

"Vi føler os ansvarlige ikke kun over for vores ansatte, deres familier og byerne Nykøbing og Wuustwezel, men over for alle de lokalsamfund, hvor vi fremstiller vores produkter. Vi agter at påtage os dette ansvar ved at behandle vores ansatte i Nykøbing og Wuustwezel ordentligt," fortsætter han.

Nyt butikscenter og almene boliger undervejs på Falster

C.W. Obel vil modernisere tidligere fabriksbygninger og bygge nyt

Solidt investeringsafkast hos stenrig ejendomsinvestor

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier