EjendomsWatch

Butikscenter i Vejle lobbyer mod konkurrerende projekt

Bryggens centerchef vil bruge udskudt lokalplan til at få talt centerprojekt ned i størrelse. Butikscentret, der er ejet af centergigant, er selv udfordret på økonomien.

Foto: Google Street View

Butikscentret Bryggen vil forsøge at påvirke politikere og embedsfolk i Vejle Kommune og få ændret lokalplanen for det planlagte butikscenter på den tidligere posthus- og godsbanegrunden i byen. Ambitionen er at få skaleret centrets størrelse ned, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Lokalplanen er udskudt i tre uger, og perioden vil centerchef Claus Brændgaard bruge til at lobbye for, at et for stort center risikerer at slå Vejles øvrige handelsliv i stykker.

"Lad os få et center med et par store butikker, der kan supplere udbuddet i vores midtby. Ikke et spejl af det nuværende handelsliv. Vi er ikke imod, at grunden bliver bebygget, men vi håber, at byrådet vil inddrage borgerne og det eksisterende handelsliv langt mere i processen, lyder det fra centerchefen.

Bryggen med de norske ejere Steen & Strøm i ryggen har på det seneste argumenteret for, at butiks-, cafe og underholdningsarealet er alt for stort i det planlagte center.

EjendomsWatch har tidligere skrevet om, at Steen & Strøm, der også ejer bl.a. ejer Field's i Ørestad og Bruun's Galleri i Aarhus, ikke er tilfreds med udviklingen i Bryggen.

Butiksprojekt i Vejle i modvind - borgmester holder fast

Storcenter-gigant gør klar til frasalg blandt sine 21 shoppingcentre

Københavnsk storcenter med tantebestyrelse skovler penge ind

Danica sælger kontorejendom i Vejle

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier