EjendomsWatch

Butikscenter i Vejle lobbyer mod konkurrerende projekt

Bryggens centerchef vil bruge udskudt lokalplan til at få talt centerprojekt ned i størrelse. Butikscentret, der er ejet af centergigant, er selv udfordret på økonomien.

Foto: Google Street View

Butikscentret Bryggen vil forsøge at påvirke politikere og embedsfolk i Vejle Kommune og få ændret lokalplanen for det planlagte butikscenter på den tidligere posthus- og godsbanegrunden i byen. Ambitionen er at få skaleret centrets størrelse ned, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Lokalplanen er udskudt i tre uger, og perioden vil centerchef Claus Brændgaard bruge til at lobbye for, at et for stort center risikerer at slå Vejles øvrige handelsliv i stykker.

"Lad os få et center med et par store butikker, der kan supplere udbuddet i vores midtby. Ikke et spejl af det nuværende handelsliv. Vi er ikke imod, at grunden bliver bebygget, men vi håber, at byrådet vil inddrage borgerne og det eksisterende handelsliv langt mere i processen, lyder det fra centerchefen.

Bryggen med de norske ejere Steen & Strøm i ryggen har på det seneste argumenteret for, at butiks-, cafe og underholdningsarealet er alt for stort i det planlagte center.

EjendomsWatch har tidligere skrevet om, at Steen & Strøm, der også ejer bl.a. ejer Field's i Ørestad og Bruun's Galleri i Aarhus, ikke er tilfreds med udviklingen i Bryggen.

Butiksprojekt i Vejle i modvind - borgmester holder fast

Storcenter-gigant gør klar til frasalg blandt sine 21 shoppingcentre

Københavnsk storcenter med tantebestyrelse skovler penge ind

Danica sælger kontorejendom i Vejle

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier