EjendomsWatch

Tysk entreprenør går efter danske opgaver

Den tyske entreprenørkoncern Max Bögl vil for alvor ind i danske infrastrukturprojekter, skriver Licitationen.

Foto: Colourbox

Den tyske entreprenørkoncern Max Bögl har ansat Erling Kock-Jensen som teknisk direktør og med en baggrund fra Züblin Danmark.

Ansættelsen er et led i en oprustning for Max Bögl i Danmark, hvor man gerne vil bygge broer og indgå i større anlægsprojekter, skriver Licitationen.

"Vi har haft to gode år i Danmark med vores byggeriafdeling, hvor vi fremadrettet har gode projekter i pipeline, og vi er klar til at udvide vores forretningsområde, også med deltagelsen i Femern-projektet for øje", siger Mathias Büttner, direktør i den danske afdeling af Max Bögl til avisen.

Max Bögl har i Danmark gennem de sidste år haft et joint venture med entreprenørvirksomheden JFP i Herning i forbindelse med opførelsen af supersygehuse.

Herning-entreprenør går ind i projektudvikling 

Byggeboom i Sydbyen i Silkeborg

Hoffmann tjener mere på lavere aktivitet

Storkøbenhavnsk entreprenør er tilbage i sorte tal

Mere fra EjendomsWatch

Casa og KPC har fået nyt fælles navn

Som led i sammenlægningen af de to tyskejede entreprenørvirksomheder Casa og KPC har det fælles selskab nu fået nyt navn. Direktør glæder sig over for EjendomsWath over, at man nu kommer op i en størrelse, hvor ”vi spiller i toppen af superligaen.”

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier