EjendomsWatch

Nordisk Film skal genopføre K.B. Hallen i samme gamle ånd

Nedbrændt hal skal stadig fungere som en multiarena, når den genåbner, siger direktør.

Når K.B. Hallen på Frederiksberg efter al forventning genopstår fra asken i begyndelsen af 2018, bliver det Nordisk Film, der sammen med tyske Eventim skal drive det ikoniske samlingssted. 

Hallen vil fortsat være en kultur- og sportsarena, og skal drives som en moderne multihal i samme gamle ånd, som tidligere koncertgængere kendte den. 

"Den vil fortsat være en multiarena, som den var før, og vil huse samme typer af events, men oplevelseskvaliteten vil være bedre. Vi kan se frem til en tidsmæssig opgradering af hallen," siger direktøren for Nordisk Film, Asger Flygare Bech-Thomsen.

"Hallen har været et velfungerende venue før på trods af, den blev bygget i 30’erne. Det er jo ingen hemmelighed, at hvis man tog til koncert, så var der ikke super god akustik. Teknologisk er der sket en hel del siden da," fortsætter han.

Ifølge direktøren er ambitionen at få en endnu bedre hal tilbage, når den står klar i 2018. 

"Vores overbevisning er, at når hallen har fungeret så godt før, så skal vi også nok få den til at fungere godt igen. Særligt, når den kan endnu mere end før," siger han. 

En voldsom brand i september 2011 betød, at K.B. Hallen udbrændte næsten fuldstændigt.

Mærsk-fond donerer tocifret millionbeløb til byggeriet af KB-Hallen

5000 fejlmonterede bolte forsinker multiarena

TV 2-formand skal hjælpe ny multiarena i gang

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier