EjendomsWatch

Nordisk Film skal genopføre K.B. Hallen i samme gamle ånd

Nedbrændt hal skal stadig fungere som en multiarena, når den genåbner, siger direktør.

Når K.B. Hallen på Frederiksberg efter al forventning genopstår fra asken i begyndelsen af 2018, bliver det Nordisk Film, der sammen med tyske Eventim skal drive det ikoniske samlingssted. 

Hallen vil fortsat være en kultur- og sportsarena, og skal drives som en moderne multihal i samme gamle ånd, som tidligere koncertgængere kendte den. 

"Den vil fortsat være en multiarena, som den var før, og vil huse samme typer af events, men oplevelseskvaliteten vil være bedre. Vi kan se frem til en tidsmæssig opgradering af hallen," siger direktøren for Nordisk Film, Asger Flygare Bech-Thomsen.

"Hallen har været et velfungerende venue før på trods af, den blev bygget i 30’erne. Det er jo ingen hemmelighed, at hvis man tog til koncert, så var der ikke super god akustik. Teknologisk er der sket en hel del siden da," fortsætter han.

Ifølge direktøren er ambitionen at få en endnu bedre hal tilbage, når den står klar i 2018. 

"Vores overbevisning er, at når hallen har fungeret så godt før, så skal vi også nok få den til at fungere godt igen. Særligt, når den kan endnu mere end før," siger han. 

En voldsom brand i september 2011 betød, at K.B. Hallen udbrændte næsten fuldstændigt.

Mærsk-fond donerer tocifret millionbeløb til byggeriet af KB-Hallen

5000 fejlmonterede bolte forsinker multiarena

TV 2-formand skal hjælpe ny multiarena i gang

Mere fra EjendomsWatch

Tidligere topchef forlader Colliers

Efter ti år hos Colliers har den tidligere adm. direktør Jeppe Schønfeld besluttet sig for at stoppe som partner hos erhvervsmægleren. ”Jeg har i noget tid følt et behov for nye udfordringer og en ændret anvendelse af min tid,” forklarer han.

Bestyrelsesformand kan være i spil til direktørstol i AAB

Jagten på ny adm. direktør i AAB er startet. Et rekrutteringsbureau er for første gang i boligforeningens historie hyret til at finde de rette kandidater. Bestyrelsesformand ønsker ”stærk profil, der kender AAB indgående.” Flere kilder peger på, at den karakteristik er skabt til ham selv. Ledelsesrådgiver advarer.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier