EjendomsWatch

Jysk investeringsselskab udvider på Sjælland

Aarhus-selskabet oplever stigende interesse for ejendomme og åbner kontor med ansvar for kundeplejen øst for Storebælt. Ny regionschef har fortid i Blue Vision og Global Investment.

Christian Stenbjerre er ny regionschef for Crescendo i København. | Foto: PR

Investering i ejendomme, solenergi og vindmøller er et område i vækst, og udviklingen får Aarhus-baserede Crescendo til at etablere kontor i Kongens Lyngby, skriver investeringsselskabet i en pressemeddelelse.

Ny regionschef i København bliver den 45-årige Christian Stenbjerre, som har erfaring med udvikling og administration af investeringsprojekter, senest hos Blue Vision og Global Investment.

"Vi har formidlet omkring 50 projekter med en samlet projektsum på 2,5 mia. kr. En tredjedel af vores 150 investorer er bosat øst for Storebælt, og vi vurderer, at tiden nu er moden til at etablere en fast base tæt på København," siger Bo Helligsøe, direktør i og indehaver af Crescendo, i meddelelsen.

Crescendo har siden 2002 haft fokus på at udvikle, formidle og administrere investeringsprojekter fra kontoret i Aarhus.

CBRE: Investeringer i københavnske kontorer stiger fortsat

København er det tredjestørste ejendomsmarked i Europa

Københavnske ejendomme giver gevinst til Esbjerg-pengemænd

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier