EjendomsWatch

Jysk investeringsselskab udvider på Sjælland

Aarhus-selskabet oplever stigende interesse for ejendomme og åbner kontor med ansvar for kundeplejen øst for Storebælt. Ny regionschef har fortid i Blue Vision og Global Investment.

Christian Stenbjerre er ny regionschef for Crescendo i København. | Foto: PR

Investering i ejendomme, solenergi og vindmøller er et område i vækst, og udviklingen får Aarhus-baserede Crescendo til at etablere kontor i Kongens Lyngby, skriver investeringsselskabet i en pressemeddelelse.

Ny regionschef i København bliver den 45-årige Christian Stenbjerre, som har erfaring med udvikling og administration af investeringsprojekter, senest hos Blue Vision og Global Investment.

"Vi har formidlet omkring 50 projekter med en samlet projektsum på 2,5 mia. kr. En tredjedel af vores 150 investorer er bosat øst for Storebælt, og vi vurderer, at tiden nu er moden til at etablere en fast base tæt på København," siger Bo Helligsøe, direktør i og indehaver af Crescendo, i meddelelsen.

Crescendo har siden 2002 haft fokus på at udvikle, formidle og administrere investeringsprojekter fra kontoret i Aarhus.

CBRE: Investeringer i københavnske kontorer stiger fortsat

København er det tredjestørste ejendomsmarked i Europa

Københavnske ejendomme giver gevinst til Esbjerg-pengemænd

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 47: Den svære afsked

Udskiftning i ledelseslaget hører til livets gang i den danske ejendomsbranche, men som vi så eksempler på i den forgange uge, kan det gøres mere eller mindre elegant. Samtidig gjorde nogle af de helt store aktører sig gældende, og den største af dem alle truede ligefrem med at vende Danmark ryggen.

Aftale med ny statslig superfond betyder fuldt hus hos pensionsinvestor i Nordhavn

AP Ejendomme og Danmarks Eksport- og Investeringsfond indgår lejeaftale til et trecifret millionbeløb, der gør den nye offentlige fællesfond til ankerlejer i det knap 17.000 kvm store Orienthuset, som står klar i Nordhavn til marts. Adm. direktør hos AP Ejendomme Peter Olsson beretter om markant lejerinteresse fra både ind- og udland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier