EjendomsWatch

Jysk investeringsselskab udvider på Sjælland

Aarhus-selskabet oplever stigende interesse for ejendomme og åbner kontor med ansvar for kundeplejen øst for Storebælt. Ny regionschef har fortid i Blue Vision og Global Investment.

Christian Stenbjerre er ny regionschef for Crescendo i København. | Foto: PR

Investering i ejendomme, solenergi og vindmøller er et område i vækst, og udviklingen får Aarhus-baserede Crescendo til at etablere kontor i Kongens Lyngby, skriver investeringsselskabet i en pressemeddelelse.

Ny regionschef i København bliver den 45-årige Christian Stenbjerre, som har erfaring med udvikling og administration af investeringsprojekter, senest hos Blue Vision og Global Investment.

"Vi har formidlet omkring 50 projekter med en samlet projektsum på 2,5 mia. kr. En tredjedel af vores 150 investorer er bosat øst for Storebælt, og vi vurderer, at tiden nu er moden til at etablere en fast base tæt på København," siger Bo Helligsøe, direktør i og indehaver af Crescendo, i meddelelsen.

Crescendo har siden 2002 haft fokus på at udvikle, formidle og administrere investeringsprojekter fra kontoret i Aarhus.

CBRE: Investeringer i københavnske kontorer stiger fortsat

København er det tredjestørste ejendomsmarked i Europa

Københavnske ejendomme giver gevinst til Esbjerg-pengemænd

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 26: Over for gult

Med dagens Tour de France-start i København viser hovedstaden endnu engang sin status som en international by. Ikke så sært, at udenlandske investorer stadig gerne vil have del i værdierne, også selvom de måske tager et dyk for en tid.

Trængt boligfond må alligevel skride til salg

Frederiksberg Boligfond er stadig i så sårbar økonomisk situation, at der skal skaffes penge via ejendomssalg – præcist det, der i 2018 udløste folkelige protester, da Blackstone var udset som køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier