EjendomsWatch

Sparekassen Sjælland åbner to nye filialer

Sparekassen fortsætter ekspansion på Sjælland efter sammenlægning med fynsk sparekasse og børsnotering.

Foto: PR

Inden årets udgang vil Sparekassen Sjælland åbne to nye filialer i henholdsvis Helsingør og Vanløse, fremgår det af en pressemeddelelse fra Sparekassen Sjælland-Fyn, der er sammenlægningen af de to sparekasser Sparekassen Sjælland og Sparekassen Fyn.

I pressemeddelelsen bliver det derudover oplyst, at de to filialåbninger følger, efter at Sparekassen Sjælland senest har åbnet filialer i Valby og Dragør.

Sparekassen Sjælland-Fyn-koncernen driver i alt 43 lokale filialer fra Middelfart til Dragør. Ud af disse ligger 11 filialer i mindre bysamfund på Sjælland og Fyn.

Sammenlægningen mellem Sparekassen Sjælland og Sparekassen Fyn fandt sted i august 2013, hvor sidstnævnte blev erhvervet af førstnævnte. På trods af dette har de to sparekasser bibeholdt hvert deres navn, og Sparekassen Fyn er blevet drevet som et selvstændigt datterselskab.

I december sidste år blev Sparekassen Sjælland børsnoteret til kurs 100, og mandag lukkede sparekassens aktie i nøjagtigt 100 kr. efter et fald på 1 pct.

Banker åbner hundredvis af filialer

Ny svensk udfordrer til danske sportsbutikker

Goldschmidt og Thorborg slår isenkræmmerkæder sammen

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier