EjendomsWatch

Sparekassen Sjælland åbner to nye filialer

Sparekassen fortsætter ekspansion på Sjælland efter sammenlægning med fynsk sparekasse og børsnotering.

Foto: PR

Inden årets udgang vil Sparekassen Sjælland åbne to nye filialer i henholdsvis Helsingør og Vanløse, fremgår det af en pressemeddelelse fra Sparekassen Sjælland-Fyn, der er sammenlægningen af de to sparekasser Sparekassen Sjælland og Sparekassen Fyn.

I pressemeddelelsen bliver det derudover oplyst, at de to filialåbninger følger, efter at Sparekassen Sjælland senest har åbnet filialer i Valby og Dragør.

Sparekassen Sjælland-Fyn-koncernen driver i alt 43 lokale filialer fra Middelfart til Dragør. Ud af disse ligger 11 filialer i mindre bysamfund på Sjælland og Fyn.

Sammenlægningen mellem Sparekassen Sjælland og Sparekassen Fyn fandt sted i august 2013, hvor sidstnævnte blev erhvervet af førstnævnte. På trods af dette har de to sparekasser bibeholdt hvert deres navn, og Sparekassen Fyn er blevet drevet som et selvstændigt datterselskab.

I december sidste år blev Sparekassen Sjælland børsnoteret til kurs 100, og mandag lukkede sparekassens aktie i nøjagtigt 100 kr. efter et fald på 1 pct.

Banker åbner hundredvis af filialer

Ny svensk udfordrer til danske sportsbutikker

Goldschmidt og Thorborg slår isenkræmmerkæder sammen

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier