EjendomsWatch

Alment byggeri til små 100 mio. kr. skudt i gang

Fra sensommeren 2017 skal studerende i København kunne flytte ind i 81 nye ungdomsboliger på Nørrebro, som boligselskabet FSB står bag.

Foto: PR

Det københavnske boligselskab FSB har netop igangsat byggeriet af 81 nye ungdomsboliger i Dagmarsgade i hjertet af Nørrebro i København, meddeler FSB.

Bryggerhuset, som byggeriet kommer til at hedde, er tegnet af H + Arkitekter, der tidligere var kendt som Hou & Partnere, mens Dauerhøj Erhvervsbyg er entreprenør.

Projektleder hos FSB, Sara Weiss, oplyser til EjendomsWatch, at den samlede projektsum vil ligge på lidt under 100 mio. kr., nærmest bestemt 94 mio. kr.

"Alle boliger får eget bad og køkken. Dertil kommer en række fællesfaciliteter i form af studierum, opholdsrum ved trappeopgangene, tagterrasse og vaskeri. I stueetagen vil der også være et overdækket areal med plads til cykelparkering," hedder det i meddelelsen.

Boligerne bliver 1- og 2-rums, og det forventede huslejeniveau bliver 3850-4850 kroner. Indflytningen er sat til sensommeren 2017.

I alt bygger FSB i øjeblikket over 800 nye boliger fordelt over hele København.

Byggedirektør: Nye almene boliger skal opfylde byens behov

Nyt prisbilligt boligkoncept rulles snart ud i København

Digitale løsninger skal sikre billigere drift af 350.000 almene boliger

Ørestad-vartegn får almene boliger som nabo

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen leveres af Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier