EjendomsWatch

Pensiondanmark har den store pung med på ejendomsindkøb

Der skal købes ejendomme for 2-3 mia. kr. om året, fortæller direktør i et interview. Han løfter sløret for pensionsselskabets fremadrettede strategi for investeringer i forskellige ejendomstyper.

Pensiondanmark har købt ejendommen Kystvejen 29 i det centrale Aarhus. | Foto: PR

Pensiondanmark skal have mindst 10 pct. af formuen placeret i fast ejendom. Sådan lyder opgaven for Karsten Withington Brink, underdirektør med ansvar for investeringer i danske erhvervsejendomme i pensionsselskabet.

Han forklarer i erhvervsmægleren Colliers' kundemagasin Markedsnyt, at Pensiondanmark aktuelt har en andel på omkring 9 pct. svarende til cirka 15 mia. kr. Pensionsselskabet satser især på erhvervsejendomme, hvor målsætningen ligger på 70 pct. af den samlede portefølje.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Bekymrede bestyrelsesmedlemmer trækker fondstilsyn ind i sag om ejendomsadvokater

FINGRENE I FONDSMIDLER: Erhvervsstyrelsen har bedt om en forklaring fra fond, hvor to advokater, der er far og søn, har modtaget millioner af kroner i diverse honorarer. Det sker efter en henvendelse fra to uafhængige medlemmer af fondsbestyrelsen, der ser på situationen "med stigende bekymring." Bestyrelsesformand afviser kritikken.

Proptech solgt til mediekoncern

"Det passer perfekt til strategien om at styrke vores eksisterende virksomheder via opkøb," lyder det fra koncerndirektør efter opkøb af softwarefirma målrettet ejendomsadministration.

DI-direktør med rette "etiske kompas" bliver ny frontfigur hos Ejendomdanmark

Afløseren for adm. direktør Jannick Nytoft findes hos Dansk Industri, men hans cv fra andre organisationer er langt. "Personlighed og ledelseserfaring" har vejet tungest i rekrutteringen, fortæller Ejendomdanmark-formand til EjendomsWatch og lufter ambition om at komme "tættere på vores medlemmer." (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier