EjendomsWatch

Stationscenter udbygges med 270 boliger

Taastrup Stationscenter skal forsynes med to ekstra etager til ungdomsboliger, skriver Dagbladet Roskilde.

Foto: PR

En ny lokalplan for Taastrup Stationscenter i Taastrup, lidt uden for København, betyder, at det indrettes 270-280 boliger i centret, skriver Dagbladet Roskilde.

"Vi er blevet præsenteret for forslaget til ombygning, som vi mener er fornuftigt. De har tanker om at løfte hele området, både centret og forpladsen, som længe har været meget udslidt," siger Flemming Andersen, formand for kommunens plan- og miljøudvalg, til avisen.

Det er fortsat børsnoterede Nordicom, der står som ejer af centret. Selskabet har tidligere annonceret, at det har indgået en aftale med en køber om et salg af Taastrup Stationscenter.

200 boliger i Høje Taastrup foreslås revet ned

Grønttorvet i Taastrup indviet med nyt navn

NREP udbygger retailfond med butikscenter i Aarhus

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier