EjendomsWatch

Usnobbet kosmopolit forlader direktørstolen i ATP

ATP's afgående direktør, Carsten Stendevad, beskrives i dette portræt som et usnobbet familiemenneske med et globalt udsyn. Nu forlader han ATP og København for af familiære hensyn at flytte med sin familie til USA.

Sjov, underholdende og nærværende. Men også et menneske, som stiller krav til sine omgivelser og til middagsselskaber helst vil snakke om noget, som i hans optik har betydning, såsom samfundsforhold og integration.

Sådan bliver ATP's afgående direktør, Carsten Stendevad, beskrevet af personer, som kender ham indgående. I store dele af sit liv har Carsten Stendevad været udlandsdansker. Han voksede op i Bruxelles, hvor han gik på Europaskolen, og har haft en lang karriere på Wall Street i New York, før han for tre år siden, 39 år gammel, blev udnævnt som topchef i ATP.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Danica finder ny administrator af tocifret milliardportefølje

En af landets største ejendomsadministratorer, CEJ, skal fra 1. oktober overtage administrationen af Danica Ejendommes portefølje af erhvervs- og boligejendomme.”Det styrker selvtilliden i organisationen,” lyder det fra topchef. Aftalen bliver blandt CEJ’s største og overtages fra den større konkurrent Newsec. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier