Ejendomsudvikler tilknytter tidligere TV 2-topchef som rådgiver

Fire kendte erhvervsfolk indtræder i rådgivende komité for udviklingsselskabet Gefion Group.
Det nye rådgivende komité hos Gefion Group. Fra venstre: Peter Køhler Lindegaard, Jens-Erik Corvinus, Morten Bach Gaardboe og Per Mikael Jensen. | Foto: PR
Det nye rådgivende komité hos Gefion Group. Fra venstre: Peter Køhler Lindegaard, Jens-Erik Corvinus, Morten Bach Gaardboe og Per Mikael Jensen. | Foto: PR

Projektudviklingsselskabet Gefion Group etablerer en fire mand stor rådgivningskomité, en såkaldt advisory board. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Vi søger den nyttige sparring og dialog om den videre udvikling, som et Advisory Board og en bestyrelse kan give. Derfor etablerer vi nu dette Advisory Board, hvor vi kan drøfte planer og få inspiration. Vi er meget tilfredse med at få fire så kompetente erhvervsfolk med, siger Thomas W. Færch, adm. direktør i Gefion Group, i meddelelsen.

Den rådgivende komité skal fungere som en bestyrelse og styrke ledelsen. De fire medlemmer er Peter Køhler Lindegaard, Per Mikael Jensen, Morten Bach Gaardboe og Jens-Erik Corvinius.

Peter Køhler Lindegaard er netop tiltrådt som investeringschef i Industriens Pension efter en årrække i Danica. Han har et indgående kendskab til institutionelle investorer og deres investeringer.

Per Mikael Jensen er journalist og tidligere chef for TV2 og for Metro International i London. Han arbejder i dag som selvstændig rådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem.

Morten Bach Gaardboe er medstifter, medejer og adm. direktør i glas- og rude-producent Glascom. Han er desuden bestyrelsesmedlem i Spar Nord Bank.

Jens-Erik Corvinius er tidligere direktionsmedlem i Realkredit Danmark og bliver professionelt bestyrelsesmedlem. Han har en indgående erfaring med finansiering af fast ejendom og har et meget stort og bredt netværk i ejendomsbranchen.

Gefion Group er i gang med en halv snes byggeprojekter, som samlet udgør mere end 2 mia. kr.

Herning-entreprenør går ind i projektudvikling

Ny direktør på plads hos Jorton

Entreprenørkoncern siger farvel til topchefen efter uenighed

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også