EjendomsWatch

Ejendomsudvikler tilknytter tidligere TV 2-topchef som rådgiver

Fire kendte erhvervsfolk indtræder i rådgivende komité for udviklingsselskabet Gefion Group.

Det nye rådgivende komité hos Gefion Group. Fra venstre: Peter Køhler Lindegaard, Jens-Erik Corvinus, Morten Bach Gaardboe og Per Mikael Jensen. | Foto: PR

Projektudviklingsselskabet Gefion Group etablerer en fire mand stor rådgivningskomité, en såkaldt advisory board. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Vi søger den nyttige sparring og dialog om den videre udvikling, som et Advisory Board og en bestyrelse kan give. Derfor etablerer vi nu dette Advisory Board, hvor vi kan drøfte planer og få inspiration. Vi er meget tilfredse med at få fire så kompetente erhvervsfolk med, siger Thomas W. Færch, adm. direktør i Gefion Group, i meddelelsen.

Den rådgivende komité skal fungere som en bestyrelse og styrke ledelsen. De fire medlemmer er Peter Køhler Lindegaard, Per Mikael Jensen, Morten Bach Gaardboe og Jens-Erik Corvinius.

Peter Køhler Lindegaard er netop tiltrådt som investeringschef i Industriens Pension efter en årrække i Danica. Han har et indgående kendskab til institutionelle investorer og deres investeringer.

Per Mikael Jensen er journalist og tidligere chef for TV2 og for Metro International i London. Han arbejder i dag som selvstændig rådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem.

Morten Bach Gaardboe er medstifter, medejer og adm. direktør i glas- og rude-producent Glascom. Han er desuden bestyrelsesmedlem i Spar Nord Bank.

Jens-Erik Corvinius er tidligere direktionsmedlem i Realkredit Danmark og bliver professionelt bestyrelsesmedlem. Han har en indgående erfaring med finansiering af fast ejendom og har et meget stort og bredt netværk i ejendomsbranchen.

Gefion Group er i gang med en halv snes byggeprojekter, som samlet udgør mere end 2 mia. kr.

Herning-entreprenør går ind i projektudvikling

Ny direktør på plads hos Jorton

Entreprenørkoncern siger farvel til topchefen efter uenighed

Mere fra EjendomsWatch

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Analyse: Tryghed for lejerne bliver atter valgtema

Ved at appellere målrettet til landets lejere vandt den siddende S-ledede regering folketingsvalget i 1998 med ét enkelt mandats flertal. Nu tyder det på, at en Mette Frederiksen i modvind vil forsøge at gentage manøvren.

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier