EjendomsWatch

ATP køber Østerbro-ejendom for 168 mio. kr.

Erhvervsmægleren Lintrup & Norgart har formidlet handlen af den fem etager store kontorejendom.

Foto: Mik Eskestad/Polfoto/arkiv

ATP Ejendomme har pr. 1. august overtaget Bryggervangen 55 på Østerbro i København for 168 mio. kr, meddeler selskabet.

Ejendommen sælges af et interessentskab mellem Baunsøe Ejendomme og Levring & Levring og er fra 2003 og har 8286 kvm. fordelt over 5 etager. Handlen er formidlet gennem Lintrup & Norgart A/S som har forestået udlejningen de seneste år, fremgår det.

"Med sin størrelse, placering og stabile afkast passer ejendommen godt ind i ATP Ejendommes øvrige portefølje," hedder det i meddelelsen.

Ejendommen er stort set fuldt udlejet og lejerne er blandt andre Dignity (Dansk Institut Mod Tortur), Harboes Bryggeri og G4S, fremgår det.

Foto: PR
Foto: PR

ATP køber spanske metrostationer for en lille milliard

Ingen vaklen hos ATP-direktør om London-investering til 1,8 mia. kr.

ATP køber kontorejendom for 235 mio. kr.

Mere fra EjendomsWatch

"Cash is king": Britisk velhaverfamilie soler sig i dansk investeringsklima

Den britiske ejendomsinvestor Pears Global trives under de nuværende økonomiske forhold og agter at udbygge sin eksisterende milliardportefølje i Danmark. Ekspansion til det øvrige Norden kan også komme på tale, fortæller dansk investeringschef til EjendomsWatch. Han taler om ”en større konkurrencemæssig fordel end tidligere.”

Frederik Barfoed: Regeringsforslag er udtryk for "massiv hetz mod ejendomsbranchen"

Der er tale om ”en skræmmende og meget uhyggelig udvikling,” når regeringen ønsker at styre lejeudviklingen på det private boligmarked. Sådan lyder det fra Barfoed Groups koncerndirektør, Frederik Barfoed, der kalder det ”gratis point,” når pensionsinvestoren Danica går ud og lover rabat på de inflationsregulerede huslejestigninger.

Tvister sender jysk entreprenør til tælling

To tvister med bl.a. Maycon sætter sig i regnskabet for Kolding-baserede Stender Entreprise. I tilfælde af, at udfaldet af dem ikke bliver til Stenders favør, er kassen tom, fremgår det af regnskabet.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier